elmas8 Kızlar merhaba benim şeker yüklemesi yaptırma Zamanım geldi ama çok kararsızım. Kimisi faydalı yaptır diyor kimisi yaptırma gerek yok diyor. Sizlerde durum nasıldı yaptırdınız mı? Yaptırmanın faydaları neler?
BetulMom elmas8 ben doktora sordum dünyada bu konunun tek tartışıldığı ülke burası dedi.2 dilim baklava yesen vücudüna daha çok şeker alırısn dedi
Yazmelegi_ elmas8 bence yaptırın yani zararlı olsa kimse önermez zaten ve doktorum bana ileride bir sıkıntı çıkarsa mecbur yapcaz ama şimdi yaparsak erken tedbir alırız demişti ve iyiki yaptırdım diyorum içim rahat
elmas8 Aslanmommm BetulMom Bende şu sıralar aşırı tatlı yeme isteği var sürekli tatlı diyorum. Birde üzerine şeker yüklemesi yaptırmak mantıklı olur mu bunu bilemedim.
Aslanmommm Ben yaptırdım iyikide yaptırmışım çikolata tatlı şeyler yiyemiyordum acaba şekerim varsa yükselirmi diye çünkü tatlı şeyler yediğimde ateş geliyordu ama şekerim çıkmadı şimdi doya doya yiyiyorum
Ocak04_26 elmas8 Sürekli tatlı yemekten daha zararlı değil şeker yükleme testi, tam tersi eğer varsa ve bilmeden şeker tüketiyorsanız bebeğe çok zararlı
Aslanmommm elmas8 zaten tatlı yiyormuşsunuz neden zararlı olsun ki şekerli gazlı içicek zararlı ilaç vs değilki
Cnsu11 Zaten normalde de şekerli yiyormuşsunuz yani o yüzden yaptırın ben yaptırdım gebelik şekeri çıktı insülin kullanıyorum eğer yaptırmasaydım şekerli bol karbonhidrat tüketmeye devam edip bebeğime zarar verebilirdim