Merhaba
Aramızda Ege Üniversitesinde doğum yapan ve deneyimlerini paylaşıp yardımcı olmak isteyen var mı ? ☺️
İzmir Ege Üniversitesi
Kimse yok mu ege de doğum yapan 🧐
SeymaKuzu ben 8 sene önce ilk kızımı Ege üniversitesinde doğum yaptım simdi 32+4 haftalık hamileyim gene Ege üniversitesinde yapicam nasipse Dr um Ege üniversitesinde kontrollerimde orda oluyor
BurcuArya35 üzerinden uzun zaman geçmiş ama yine de prosedür aynıdır doğumu asistanlar mı yoksa uzman doktor mu yaptırmıştı. Şimdi özel bölümüne mi gidiyorsunuz normal polikliniğe mi
SeymaKuzu primli gidiyorum Dr uma fakat 8 sene önce 35+4 haftada sancılarım gelince ve mesai saatleri dışında olunca Dr um giremedi ama asistanlar yapmıyor uzman Dr giriyor mutlaka benim sezeryan olmuştu
BurcuArya35 o zaman sezeryanınıza uzman doktorlar mı girmişti. İlgileri falan nasıldı acaba kusura bakmayın çok soruyorum ama benim ilk gebeliğim sıkıntılıydı ve ben bebeğimi kaybettim özele gitmek istemiyorum yine aynı durumu yaşarım diye çünlü hiçbiri kabul etmiyor . Birde primli de doğum ücretini biliyor musunuz . Ben şuan normal polikliniğe gidiyorum ama ilerleyen haftalarda primliye geçmeyi düşünüyorum
SeymaKuzu primli doğum ücretini bilmiyorum ama Dr ücreti 361 tl profesör Dr um tüp bebek Dr u. Simdi kac haftaliksiniz bilmiyorum ama cok beklemeden primliye gececekseniz gecmelisiniz sonra kabul etmiyor Dr lar. Çok üzüldüm basınız sağolsun 😔 bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsiniz merak etmeyin mutlaka uzmanlar giriyor tavırları davranışları da gayet olumluydu bende erken doğum yaptım 35+4 haftalıkti kızım kuveze gitti ama çok şükür bende bir sorun yaşamadım kızımda o nedenle tekrar aynı Dr u ve hastaneyi seçtim