edasontr pazartesi gunu betam 5122.20 idi ona gore esimşe gidicem cuma cagırdı acaba duyulurmu son adetim 31 temmuz 🥰
edasontr Ebus2045 benm son adetim 31 temmuz 5 haftalık cuma gunu 6 haftlık oluyor insallah duyarım ya
Selindora edasontr aynıyız benimde son adetim 31 temmuz ben daha keseyi görmedim ama . Net olsun diye haftaya ctesi randevu aldım ozaman kadat nasıl bekleyeceğim bakalım🥹
mucizem0111 Benim 6 hafta da duyuldu karından ama bazı kişilerde geç duyulabiliyor 8-9 haftaya kadar beklenebiliyormuş
Pitircikkus Gulbahar47 zaman baya gecmıs ama kalp atısını sız gec gıttıgınız ıcın mı bu kadar gec duydunuz yoksa oncekı haftalarda duyulmamıs mıydı
Pitircikkus Gulbahar47 benımde suan 8 haftalık son adete gore ama ultrasonda 6+3 cıktı duyulmadı kalp atısı ınsallah bende duyarım en yakın zamanda sız bana umut oldunuz Rabbım evlatlarımızı bıze bagıslasın
Gulbahar47 Pitircikkus amin canım inşallah bazı ultrason cihazları eski olduğu için de duyulmayabiliyor inşallah duyarsınız bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah 🌸😍