Esmacbnoglu Ozoooo annem kardeşimde zorunlu sezeryan olmuştu ve neler çektiğini görünce korktum oyüzden en güzeli en doğalı ☺️
demirdursun Ozoooo kendi isteğim ile sezeryan olacak daha ilk muayenede zaten doktora kendim belirtmiştim sezeryan istediğimi. kendimi ve bebegimi riske atmak istememem zaten 2018 de makat ameliyatı olmuştum normal doğumda ıkınma vs kötü olur.
Kahverengi Ozoooo doğum zamanı 2,5 yıl geçmiş olucak bazı doktorlar onaylıyor bir ümitle onaylar diğe düşünüyorum kolay bir sezeryan doğum gerçekleştirdim hemende toparlandım ama normal doğumda hemen her işi yapa bilmek bana göre özgürlük
Bilge_11 Valla hanımlar benim ilk gebeliğim. Normalden aşırı korkuyorum, sezeryandan ise çabuk toparlayamam diye endişe ediyorum. Dr baktı çatı muayene dedi ki normal doğuma engelin yok. Şimdi ben napayim 🤷♀️
Bilge_11 Bilge_11 Kara kara düşünüyorum hindi gibi 😁 benim kızın da geleceği yok 38 +1 2 cm açıklık var
karanmom Bilge_11 normal doğum yap bence 💗 gebelik eğitimleri alan birisi asla sezeryan sevmiyor 💗katil bence bilgilen
Semolinko Ozoooo Sezaryan candır hem doğurmuyosun hem anne oluyosun ilk çocuğum sezaryan oldu şimdi yine Sezaryan olucam çok çok memnunum
Cemre777 Ozoooo Deli gibi normal dogum istiyorum Allahın izniyle Sezeryan falan hiçç çekemem ay amaliyyatdı onun dikişiydi falan filan hiç ugraşamam normal dogum acını çektin yaptın bitti gitti sonrası pek zor degil ama sezeryan günlerce kıvran strese gir acı çek çocuguna iyi ilgi alaka göstereme kendi derdinden hiç ugraşamam o yüzden
Bilge_11 Cemre777 Kesinlikle o yönden katılıyorum normal olunca ameliyat olmuyorsun en azından. Ama ben normal doğum sonrası da oluşacak komplikasyonları okuyunca baya korktum. Alt dikişler oluyor bu kez de iyileşme süreci kişiden kişiye uzayabiliyor.
Ozoooo Cemre777 canım katılmıyorum sana çünkü bünye meselesi ben uyuşukluk gidince anında kalktım hiç ameliyat olmamış gibiydim ertesi günü evde süpürdüm temizlik de yaptım
Elisa46 Zeynep-ece kaçıncı hafta da olacaksınız ? Bende isteğe bağlı sezeryan olucam . Nasıl hissediuosunuz kendinizi ? Bana çevre biraz niye öyle yapıyosunda, çocuk ne zaman isterse o zaman gelirde gibi can sıkıcı cümleler kurdular diye emin olamadım ..
ezgiinardann Ozoooo 19 gün önce normal doğum yaptım ben kesinlikle normal doğum diyorum sonrası çok rahat oluyor☺️