momymom Kızlar sabah doğumum var Allah’ın izniyle yarın kavuşuyoruz. Bol bol dua eder misiniz bana çok korkuyorum 🥺
gzlkzmbilg momymom umudum23 Allah bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın ilk doğumlarınız mı
Beybilimomy Ayy inşallah benimde olcak normalde kontrole gidiyodum %90 yatış vericekti doktor gece 12 de nişanım geldi şimdide kasılmalarım var inşallah müdahaleye gerek kalmadan bende bugün doğurucam heyecandan miğdem bulanıyor
Asikiz19 momymom Beybilimomy Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 37+3 üm uykum kaçtı benim de dolanıyorum burada:))
Sehernaz12 Beybilimomy eğer sancı vs varsa mide bulantın ondan da olabilir 🥲 kolay doğumşarınız olur inşallah hayırlısıyla kucağınıza alın
nevermindcanim momymom benim de sabah doğumum var, inşallah kolay bir doğum olur senin için korkma hiç canım içini ferah tut sağ salim çıkacaksınız inşallahh👼
momymom pembemor25 bende geldim doktorun ofisindeyim gelmesini bekliyorum. Buradan birlikte hastaneye geçicez 🥹🥹 Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun yavrularımızı sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah 🥹
momymom umudum23 doğum yaptım. Korktuğum kadar kesinlikle ama kesinlikle yokmuş. Keşke bu kadar korkup da kendimi sıkıntıya sokmasaydım diyorum şimdi ama illa korkuyor insan tabi benim ki ölüm korkusuydu😁 biraz daha toparlanıp anlatacağım. 😊😊