Sedakyaaa Kızlar 35 haftalık hamileyim crp m sürekli yüksek çıkıyor doktor geçen ay anlayamadı neden vücudumda enfeksiyon var diye antibiyotik başlattı içtim fakat bu ay yine yüksek çıkmış sizce nedendir? Benim gibi crp aş yüksek çıkan var mı aramızda?
serhan Sedakyaaa dişlerinizde iltihap olabilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir herseyden yuksek cikar aslinda dut kurunu deneyin
ebr-89 Sedakyaaa bağrsaklar ile alakalıdır sürekli yükseliyorsa kronik ise , beyaz ekmek ve şekerden uzak durun probiyotik sirke probiyotik yoğurt tüketin özellikle probiyotik sirke çok faydalı
Sedakyaaa Mavisim3457 dünden beri dut kusurunu duyuyorum yarın ilk işim dut kurusu almak teşekkür ederim ☺️
Sedakyaaa Nurr29 sağlık ocağındaki hemşire de parmaklarımın kilitlenmesi için önermişti demek ki kullanılıyor
Sedakyaaa dolunayes benimki de şaşırdı tekrar kan istedi üzerine de antibiyotik yazdı kullandım ama yine aynı
ebr-89 Sedakyaaa Facebook’ta probiyotik sirkeyi yapıp satan bi Kadın var ben ondan alıyorum prob hnm ismi