Servirevan Arkadaşlar eczanede clexane kalmamış oksapar verdiler kullanan var mı aranızda doktora da sormadan almak durumunda kaldık ama ?
Seda54 Servirevan benimde aynı oldu canım clexcan yoktu onu verdiler ikisi de aynı zaten bi sıkıntı olmadı
burcunzlcn Bende clexan 6000 ve coraspirnle başladım artık clexan bulunmuyor enox la devam ediyorum şimdi de enox yok oksapar la devam edeceğiz birazdan kızım okuldan gelince gidicem almaya yani hepsinin içeriği aynı isim ve firma farkı var sadece için rahat olsun ☺
Servirevan Teşekkür ederim Canlar ☺️ İçim rahatladı . Rabbim selamette yavrularımıza kavuştursun bizi inşallah 🐣
burcunzlcn kayaeda raporlu ama yine de bi ücret ödüyorz muayene ücreti yüzdesi falan çıkıyor eczanede ben 10 kutu enox u 46 buçuk a almıştım bugün yine alicam bir on kutu 😕
Servirevan kayaeda raporlu alıyoruz ama doktora randevu 8 aralıkta mesela önce parayla alıyoruz sonra reçeteyi götürüp parayı geri alıyoruz.
kayaeda burcunzlcn ben simdiye kadar raporla ucret odemeden aliyordum smdi sistem degismis artik devlet ignenin yarisini karsiliyormus
Kedili_Anne Servirevan tüp bebek için rapor veriliyor mu yoksa kan pıhtılaşması sorunu olanlara mı sadece rapor? Bilginiz var mı. Benim tüp bebek. Onun için ücretle alıyorum ama rapor şansım var mı diye sormak istedim.
Muhammedamine Servirevan ben hepsini kullandım hemen hemen cleaxan , enox , hibor , oksapar 🤗 35+3 haftalık olduk son birkaç gün kaldı bırakmaya .