kusay1811 Rahat rahat uyumayı özledim ilk aylardan mide bulantısından şimdi de ağırlıktan vs rahat uyuyamıyorum
Behlul Valla benim de köpeğim var aşıları tam olduğu sürece sorun olmiycagini söyledi doktorum çok şükür kimsede kopegimle ilgili bişey demedi😉
Pamuk Behlul Desede umurunuzda olmasın😃 Bana da kedim için diyorlar siz gelmeyin biyerinize tüy kaçar diyorum🫢
Kdr03 1 haftam kaldı şükür eski bedenimi kocamı rahat uyumayı enerjimi sigara kahve keyiflerimi yüz üstü uyumayı pantolon giymeyi 🤰💙
Pamuk Blueberry0 Daha 12 haftaligim önceki gebeligimde seker çıktı sonra başka sebepten bebegimi kaybettim stres tetikledi.Bundada 8. Hafta başladı.
Dilekonurr Sukran2022 çok çabuk geçiyor gerçekten ben anlamadım bu haftalara nasıl geldik günler günleri kovalıyor resmen
Alparslanveannesi27 Pamuk ah ah o kadar çok var ki yüzüstü yatmak eski fiziğine dönmek çatlamamış halimi şişmemiş halimi dedikodu eşliğinde sigara kahve içmeyi rahat rahat hareket etmeyi ama şöyle de bişey var iyiki hamileyim iyiki oğlum var gerisi katlanılır 😍😘
Havvaa93 Pamuk Linçlenirsem linçleneyim 😂 sexy olmayı özledim giyinip kuşanıp güzel özgür geceler geçirmeyi 😂 bu koca göbekle nenem gibi yorgunum halsizim ve menepozlu gibi daraltılardayım ayol
Bebisannneessi Pamuk çok sık kahve tüketirdim günde bir fincan yetmiyor, sigara, kola, abur cubur, hamburger falan yine yiyorum ama illaki dikkat ediyorum doya doya yiyemiyorum, bide bazen eşimle sofra kurar içerdik o ortamı özledim şuan yapamıyoruz tabiki 😊