Umut_aras Yarın 6+5 olacağım bir kurtajim var Nisan’da yarın için kadın doğuma randevu aldım sizce gitmeli miyim muayene olmaya kalp atışını küçük diye duyamazsam çok stres yaparim kendime ama çokta merak ediyorum Perşembe günü 6+5 olacak
Merve3444 Bence kalp atışı duyulacak bir zaman 5 haftadan ıtıbaren duyulduğu söyleniyor benımde 2 haftam var daha 4 haftalığım 🫠 Umut_aras
Ayseanneeee Umut_aras Git ama duymazsan endişelenme çünkü henüz sandığın gibi olmayabilir.ben 7+3 diye gittim 6+3 musum geç döllenme olmuş duymamistm 6+5 gibi duydum iki gün sonra yani.
Kiwitoveannesi Umut_aras duyulabilirde duyulmada benim oğlumun 7+3 te duymaldi sonra Altan dinledi öyle duyuldu o yüzden stres yok canım siters yapma sitres yaparsan bebeğine etkilenir iyi düşünüyoruz iyi oluyor bende 6+4 düm yarın 11.40 randevum var bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun artık yarın haberleşelim hastaneden çıkınca
Umut_aras Ayseanneeee ilk gebeligimde kalp atışını hiç duyamadim bu konuyla alkali çok gerginim çok heyecanlıyım
Sumeyyekk Kiwitoveannesi canım.ne yaptjn duydun mu bana bugün yolk kesesi olmasına rağmen boş gebelik dedi ne yapicam bilmiyorum
Sinem32 6+4 de duydum . Genelde duyuluyor bu haftalarda . Duyulmazsa da kötü degil bir hafta sonra tekrar gidebilirsiniz
Sumeyyekk Umut_aras bende ,6+3 yarın gidicem dinlemeye sizin gibi düşünüyorum çok korkuyorum lütfen dua edin 🤲
Baharoloji Umut_aras 6+3 te vajinal usg ile görmüştüm arkadaşım benden 1 hafta sonra duydu hatta olumsuz mu diye üzülmüştük geç döllenme denildi öyle bir durum yoksa duyabilirsiniz vajinal usg ile
Sumeyyekk Baharoloji ben bugün 6+3 hastaneye gittim kalp atışı yok ve yolk kesesi olmasına rağmen dokotr bana boş gebelik olabilir dedi siz bebeği gördünüz mü kalp atışı duyarken
Gmzgkck_ Ben tam 8inci haftada duydum kilo durumunuz bile etkiliyor zamanı. Stres en büyük düşman ne kadar geç giderseniz okadar iyi olur bence
Baharoloji Sumeyyekk evet bebek görünce kalp atışı duyuluyor zaten ama vajinal usg ile bakıldı geç döllenme oluyorsa 1-2 hafta sonra olabilir
Umut_aras Sumeyyekk gerçekten mi niye öyle dedi daha erken degilmi kürtaj günü mü verdi ben yarın gideceğim üzülme nolur dua ett daha vakti var
Kiwitoveannesi Sumeyyekk yaa gercektenmi niye oyle dedi acaba baska bisey demedimi bence baska bi doktora daha git bende gittim bu gün anca elime alabildim telefonu kalp atışı var dedi bana doktor ama bana dinletmedi
Bahar86 Sumeyyekk bende bugün gittim kese var ama boş pazartesi tekrar bakalım dedi 6+5 günlüğüz çok tedirginim çok stresliyim ağlamaktan helak oldum