Emineirfan Ayazmom_ 113 kaldı gösteriyor fakat doktorla program arası 4gun oynuyor bilemedim 🤷🏻♀️🤗 daha dün 7haftalik diyordum bende ne kadar çabuk geciyormus zaman.. sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin melekleri 🥰🤲🏻
momness Ayazmom_ son 49 🌸hafta ilerledikçe seviyorum ama zaman geçiyor yani bana :) bu rakamlara geldiğime insnamıyorum. Hamilelik serüveni gerçekten uzun bir yol.. en kolay enn acısız en hızlı şekilde doğumlarımız olur inşallah.:)2 hafta daha geçsin risk bitsin istiyorum sadece :)
karanmom Yagmurr1 Kasım 2 görünüyor uygulamada , hazırlıklar bitti doktorum ile daha konuşmadık bu ay konuşacağız 😊
birogretmenhanim Ayazmom_ Bugün itibariyle son 98 günümüz kalmış gözüküyor. Tüm anneler bebişlerini sağlıkla kucağına alsın İnşallah. 🌸🤲🏻
Hirali Ayazmom_ son 50 zorlanmaya başladık artık sirtta ve belde batma agri nefes darlığı oluyor hayırlısıyla sağlıkla gelsin miniklerimiz 😍😍
karanmom Yagmurr1 evet hazırladım sadece kendi ihtiyaçlarım kaldı sipariş verdim gelince yıkayıp hazır edeceğim 🤍
Havvahicran 72 gün kaldı ama bel sırt ağrıları kramplar kasık ağrısı çok arttı normal miş doğuma hazırlık yapıyor muş bebek inşallah sağ salim hepimiz yavrularımızı kucağmıza hayırlısıyla alırız kızlar 🙏🥰😘