Caglali 6 Eylül sayarsak regle 6 gün var Erken gebelik testi yapsam çıkar mı? Ovulasyon ve catlama günleri duzenli ilişki oldu 1-2 gün sonra her gün süren ara ara sağ ve sol kasikta batma oluyor ve hala devam ediyor Kalcam - bel karışık bı ağrı oluyor 16 ağustosta rahim filmi çektirdim.
Tugba_turk46 Caglali offff benimde 12 si yapsammı yapmasammı ikilemdeyimmm benimde belirtileri var ayyy yapsakmı acaba ya şimdi negatif sonuç alırsakda karalara bağlarız ne yapsak kız
Guzelanne56 Caglali bence yapmayın negatif görme imkanınız da var bebek varsa bile yok nasıp üzülürsünüz ( denendı, onaylandı)👍
Biranneikibebek_ Caglali canım benim adetime 10 gün kalası kanamam oldu adete 6 gün kalası gittim kan verdim fakat çıkmadı bir şey adetim üç geçince yoktur zaten diye yaptım ki hamileyim bekle derim
Mombus Caglali ilk idrarla yapman lazım ama cıkmayada bilir kan daha net sonuç verir sana kan ver bence yarın
FKRKS29 Caglali yani denenebilir genelde 5 gün kadar belli oluyor erken gebelik testiyle ama sabah ilk idrarla daha iyi sonuç verir inşallah gönlünüze göre sonuçlar alırsınız bizimledir paylasin🥰
irrm05 Bence çıkar ben 12 gün kala öğrenmiştim testte silik çıkmıştı kan verince de beta 18 çıkmıştı🌸
Tugba_turk46 irrm05 yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçmişti 🥰 bnmde 6 günüm kaldı belirtilerimde var bir gönlüm yap diyor bir gönlüm hele dur adetini bekle diyor😂
Tugba_turk46 Caglali inan bnde 6 aydır aynısı yapıyorum bu ay her ay olduğu gibi umudum yüksek yapmasammı yapmasammı kararsızım 😬
Caglali Guzelanne56 haklısıniz ya işte acabalar yokmu insanı evde test koleksiyonu yaptirir😂😂 ve belirtiler de var (psikolojik olması imkansız)
Guzelanne56 Caglali ay ben marketten sıparıs ediyorum utanıyorum kapıyı açmaya yere bıraktırıyorum paketi😂
Caglali Tugba_turk46 bende şöyle birsey var artık alışkanlık haline gelmiş test yapmak negatif görünce amaaan diyip çöpe atıyorum. Böyle oturupta ağlamak üzülmek stres yapmakta yok Rahat relax, çocuk olupta erken yaşlanmaya hayır 😂😂
Guzelanne56 Caglali evet ya delı gibiyim aynı bide Trendyol markette bır tek market satıyor her hafta gebelık testi ovulasyon alıyorum esım dıyor marketten ne aldım sureklı evde olan şeyleri yok diyorum😂