AhlsGmz Merhaba arkadaşlar, özel güneş tıp merkezinde ayrıntılı ultrason çektiren var mı ? Memnum kaldınız mı? Bilgi verirseniz çok sevinirim.🥰
asyaveumay AhlsGmz merhabalar güneş tıp detaylı ultrason cihazları eski olduğu için doktorum önermedi araştırma hastanesinden sıra alıp yaptırmıştım perinatolojiye uzman dr yapıyor güneş tıpta ise radyoloji uzmanı
pisiannesi asyaveumay ben şuan özel doktora gidiyorum ama tıp fakültesindede girişim olsun, ordada bi doktora görünmek istiyorum, fakat randevular hep dolu nasıl randevu aldınız acaba
AhlsGmz Hastaneyi çok aradım ama ulaşamadım maalesef..🤦🏻♀️ Güneş tıpı arayınca gayet güzel ilgilendiler. Ben de oradan aldım randevu.
AhlsGmz Srnkrdnz Bugün gittim ve memnun kaldım. Evet cihazları eski CD verdiler ama sorularımın cevabını aldım. Doktor yaşlı ve tecrübeli görünüyordu. Doktorun adı İbrahim Özkan.
asli2508 pisiannesi her ayın 20 sinde randevu sistemi 1 aylık açılıyor haftasonuna denk gelirse 20sinden sonra hergün bakarak takip edebilirsiniz
melike81_ Güneş tıpta sıra bulabilirsen git xd orda kadın doğum yok ama ücreti 1000 miş çağsuda 5 bin araştırmada 3 diye biliyorm
Srnkrdnz AhlsGmz ya CD işi cağsu da da varmış benim bi tanıdığım söyledi onu cağsuda da CD veriyolar ki dedi teşekkür ederim
asli2508 AhlsGmz kaç dakika sürdü acaba bende kararsız kaldım acaba Sakarya’da mı yaptırsam diye ama burası baya uygunmuş
Cilelikuzu AhlsGmz Bende Derya hanıma gidiyorum normalde sanırım o da güneş tıpa yönlendirecek, kaçıncı haftada gittiniz acaba?