Minikruyam Hamilelikte yüz lazere giden var mi doktorum ilk üç ay gitme dedi tüylerim çok zayiflamisti şimdi ağda sir cımbız kullanırsam sertlescek batık olcak siz naptinzi
Bernasnli Minikruyam benim ki yüze izin vermişti devam ettim evdeki kendi aletimle dışardakinş bıraktım
Sanss Minikruyam dün doktoruma sordum 3 ayı bitirdiğim için yapabilirsin dedi bende sadece yüzüm için yapıcam .Evde lazerim var onu kullanıyodum kol bacak kıllanma olmadı ama yüzümde çıkmış gibi hissediyorum başka bşey de kullanmak istemşyorım
ange99 Minikruyam ben normalde dün son seansa gidecektim ama kapıdan çevirdi güzellik salonu çünkü önerilmiyor sağlıklı olmaz pek dedi koltuk altı ve yüz için gidiyordum
happyson Minikruyam hamileliğimi öğrendiğim an lazer paletimi dondurdum. Yüzümde sadece çıkan tüğleri cımbızla alıyordum. Gittiğim merkezdekiler makasla kes diyordu ama kesmek kökten almak gibi olmadığı için tek tek göze batanları alıyorum
Minikruyam Bernasnli evde cihaz bitane var Rowenta aldığından beri hiç kullanmadım guvenemedim bende sıkıntı olmaz diye biliom yüz lazer ama
Minikruyam Sanss bende yapmıyor sivilce yağlı değil cildim hiç ama kıllar daha güçlü çıkıyor lazerle şeftali tüyü oluyo uzasa bile ama agdayla belirgin oluyo
happyson Minikruyam Evet cımbızla alıyorum kesince pürüzsüz olmuyordu çünkü. Son 2 seansım kalmıştı Baya azalmıştı zaten