Merivvee 16+2 bir haftadır karnımın sol tarafında bir kısım ara ara dehşet bir acı oluyor yaşayan var mı?
Mikad Merivvee biraz önce bile yaşadım sağ tarafımda bir avuç yer çok acıyordu genelde sağda oluyor benim 34. Haftadayım doktorum normal dedi ara ara olduğu için merak edip sordum. Sende sor için raharlasn
Oztrksadiye 8 haftalıgım kasıgımda ve karnımın kenar kısmında oluyo anlık nefes kesiyo enfeksyona bagladılar
Merivvee bdenerigokce Bazen uzun sürüyor bazen kısa bir sürede geçiyor böyle içerden bişey batıyormuş gibi
bdenerigokce Merivvee erkekte oluyor o zaman, 16 da geçmişti diye hatırlıyorum ben ama sende devam ediyor olabilir. Yinede çok ise bi sor doktoruna
Sinem32 Bende de benzer durum var yatarken bir tarafa döndüğümde çok acı verici bir agri oluyor . Ama hemen geçiyor . Rahim kaslarının gerildiği ile ilgili öyle okudum buradan . Sürekli olursa takip edin bence
Merivvee Sinem32 olabilir ama bende gün içersinde falan da oluyor ve sadece bir yerde.. bir Türlü anlam veremedim 🤦🏻♀️ neyseki doktor zamanım geldi orda bakıcaz artık