Zelihanurum Kızlar bebeğim gözleri dogdugund maviydi ama şimdi griye döndü griden neye dönecek çok merak ediyorum tecrübeli anneler bebeği griden dönen varmı hangi renge döndü
duriskonunannesi Zelihanurum kızımın maviydi gri oldu 6-7 aya kadar da öyleydi sonra da açık kahverengi oldu öyle de kaldı ,bende de eşimde de renkli göz yok zaten kahverengi olacağını biliyordum ama sizde varsa yakın kişilerde belki renkli olur
Zelihanurum duriskonunannesi @Minigiim-vebenn52 ben kardeşlerim gorumcelerim kaynım kayinpederim hepimiz renkli gozluyuz birtek eşimle babam kahverengi kızımın kime çekti de siyah oldu bilmiyoruz🤣dedim acaba oğlumun ne olacak kızım bize ters köşe yaptı kahverengi bile olsa anlardimda hiç kimsede olmayan siyah oldu
duriskonunannesi Zelihanurum annem babam açık kahverengi gözlü ,onların kardeşleri renkli gözlü dedeler yine ela gözlü filan bende ama ben de git gel kapkara gözlü olmuşum ,kardeşlerimin göz rengi bile benimkinden daha açık 😁 oglunuzun şansı da benimkinden 😁
duriskonunannesi bdenerigokce yakın atalarda varsa olma ihtimali yüksek de ,benim anne tarafında var sadece eşimin de babaanne tarafında onlar da baskın gelememisler işte zaten hiç renkli göz geni bir çocuğum olacağını beklememistim ama sarı beklemistim de bal köpüğü saçlı oldu sarı desen sarı değil turuncu desen turuncu değil 😁