ZTB Kızlar selaaam 👋🏻 Yarın kan uyuşmazlığımız için iğne olucam. Yaptıranlar söyleyebilir mi acıtıyor mu acaba??? Bugün de şeker yüklemesi ve bi kaç kan testi yapıldı iki kol delik deşik oldu. Yarında popiş delincek korkuyorum 🫣🤓
Egeminannesi ZTB yok ya bsy olmuyo hemen oluyosun yatış yapiyolar zaten ama ben hemen kalktım devam ettim 😆
gokcetugumm ZTB alotoflover Kızlar kaçıncı haftada oldunuz ben 28i bekliyorum doğru mu uyuşmazlık için ?
Arslannesi ZTB ebeden ebeye değişiyor ilk gebeligimde 27.hafta da vurulmuştum iğneyi ebe sanki canımı çıkarttı oyle agridi gözümden yaş geldi dogumdan sonra yine vurdular onda bebegim kucağımda emiyordu hatta hissetmedim bile 🤷♀️
Kiwitoveannesi ZTB popişten vurulmuyir canım bacağın üst kısmından vuruluyor ben vuruldum hem hamilelik döneminde hem doğumdan sonra vuruluyor biraz topal gezdim 1 2 gün sonra geçti vurulurken biraz yanıyor
ZTB gokcetugumm canım benim de 28+1 şuan bugün gebelik şekeri sonuçlarım çıktıktan sonra doktor gel vuralım dedi 🌸
Kiwitoveannesi Arslannesi doğumdan vurulanı bende hissetmedim sezeryan oldum belden uyusturmali hiç geldi vurdu hemen anlamadım bile ama hamilelikte vurulan baya baya yanıyor çok
minikmelegim_ Yakıyor ama ebe bana muadilleri olduğunu söyledi bu iğnenin. Bana vurduğu gerçekten yaktı beni ağrıdı ama bitince o acı da hemen geçiyor zaten.
Kiwitoveannesi minikmelegim_ aynen canım ya vururken yakıyor biraz ben bide bir kaç gün topal gibi gezdim baya ağrıdı bacağım
alotoflover Aysin65 iğneyi mor reçete ile yazarsa doktorunuz ücret vermedim iğneyi eczaneden getirttik mor reçeteyle sağlık ocağında reçetesiyle vurdular normalde ilk gebeliğimde özelde vuruldum 2 bin küsürdü kaç sene önce
ZTB Kiwitoveannesi aaa ben de doktoruma sordum kalçadan dedi bana 😟😟 demekki farklı farklı muadilleri olsa gerek
Arslannesi Kiwitoveannesi benimkide normal doğumdu uyusturma olmadığı için rahatlıkla ebenin eli hafifti diyebilirim ☺
Nurdrmz_24 ZTB acımıyor korkma kalçadan vuruluyor sadece kendini sıkmamaya özen göster ki morarma olmasın kasların gerilmesin bende çok korkarım kalçadan iğne vurulmaya ama gayette hissetmedim
Prenses_annesi59 İlk doğumda vurulmadim 2.ye hamileyim doktorum bişey demedi nasıl oluyor acaba vurulması neden gerekli
ZTB Prenses_annesi59 canım çıkan uyuşmazlığınız olması lazım eşinle. Öyle olunca vuruluyorsun. Kan grubunuz ne eşinle
Kiwitoveannesi Arslannesi kişiden kişiye değişiyor biraz benden bu gün 7 tüp kan aldılar kolum şişti maf etti beni