Livaneli Çikolata falan yemeyin arkadaşlar amaç bebeğin sabit durması kalp atışının 15 dk net çıkması ordan oraya oynarsa nasıl anlaşılacak
Brc9 Livaneli doktorum hep tatlı yedin mi diyor hareketli olmasını istiyor şeker bebeğe hızlıca geçer diyor 🤷🏻♀️
Nanelimonn Livaneli nst oncesı mutlaka bıseyler yememı ıstıyorlar .ac olursak bebek de uyku modu yada duraganlık oluyor buda bızı yanıltıyor dedı doktorlar.tatlı bişeyler ye ki anlayalım dıyor.
Nanelimonn Brc9 yatıyoruz hastanede halen .sancılarımız azalırsa sncak o sekılde taburcu dıyor foktor.Dualarınızı beklerım.Rabbım sıze de bebegınıze de sahlık sıhhat versın
skzlkya20 Brc9 bebek uyurken, hareket etmezken çekilen nst kabul edilmez nstye girmeden önce karnınız tok olsun tatlı falan yiyin bebiş hareketli olsun
Brc9 skzlkya20 tok giriyorum canım nst girdiğimde hareketlerini de hissediyorum ama yok beğenmiyor doktorum bakalım çarşamba tekrar gireceğim
Dogan-ca29 Brc9 ya yorumlarınızı okudum üzüldüm Allah sağ selamet sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin… havuç suyu da duymuştum ben etraftan belki iyi gelir deneyin isterseniz 🤲🏻🌼