burcinbektass Merhaba arkadaşlar Ursactive ilacını kullanıyorum ama kaşıntım halen var açana aranızda kullanan var mı varsa kaç günde etkisini gördünüz ?
Ozken1 burcinbektass ilk gebeliğimde kaşıntı yaşadım dediğiniz ilacı kullandım zerre faydası yok malesef geceleri 4-5 defa duşa giriyordum kaşıntı geçsin diye yapmadığım şey kalmadı sprey kutusuna beyaz şirkeyi sulandırıp kaşınan yerlere sıkıyordum çok az da olsa rahatlatıyordu
Yelizdurmus41 burcinbektass kaşıntı isilik gibi mi sizde de ? Bende bir çare bulunamadı alerji ilacı verildi ama 😔
burcinbektass Ozken1 kaşıntı hayatımı mahvetti resmen hiç bir şekilde uyumuyorum bunun bir çaresi olması lazım 31+3 haftadayım sürekli kaşıntı yüzünden ağlıyorum özellikle geceleri nüksediyor başka bir öneriniz var mı acaba
Ozken1 burcinbektass bende aynı durumdaydım çok çok kötü gerçekten kolonya nemlendirici sirke duş bunları yapıyordum ama tabi hepsi kısa süreli
mervekocogl Kaçıncı haftadasınız? Bana da bugün bu ilacı verdiler gebelik kolestazı dediler ama riskli bir durummuş yani 1 hafta gözlemleyip duruma göre doğuma alabilirlermiş 34+4üz biz şu an
Shrhr Ursaktive ben kullanıyorum 1 ay oldu ve geçti kasintilarim değerin düşüp düşmedigine bakacağız bugün
Shrhr Ben erken öğrendim 25 haftalıkken riskli gebeyim ama şükür 30 a geldik ve ilaç artı beslenme ile düşürdüğümü düşünüyorum çünkü deli gbi olan kaşıntilarim geçti