Aysnrclk İyi geceler arkadaşlar ben perde astım bebek sağ tarafımda ama sol elimle perdeye uzanmış bulundum zarar verir mi sizce çok korktum .11 haftalık hamileyim
mrvsrcn Aysnrclk asma canım yapma öyle şeyler haftan henüz çok küçük ki hem de gebeliğin her haftasında yukarı uzanmak ağır kaldırmak yasak yani bebek ayrılır Allah korusun
minnakkraker Aysnrclk sana çok korkunç bişey anlatayım doğru mu bilmem kayınvalidem anlattı görümcesinin bebeğinin perde asarken kordonu kopmuş o günden beri hiç bişeye uzanmıyorum
Aysnrclk minnakkraker Ay Allah korusun bir saha asla uzanmam zaten İnşAlalh bir şey olmamıştır tek isteğim bu şu an
minnakkraker Aysnrclk olmamıştır sakın deneme öyle şeyler eşine yaptır bende inanmazdım ama dediğinden sonra korktum
Bebis- Aysnrclk daha çok küçükmş bebiş asmayın bir daha ben 39 haftalıken astım çok şükür bişey olmadı ama tehlikeli
filizmom Ben bir üst raftan tabak aldım diye vicdan yapıyorum tamam benimki de abartı ama perde asmak da ne bileyim.. eşinizi bekleseydiniz keşke
filizmom Demetgd yapılmayacak :) 3 ay değil 9 ay yapmayacağım. Benden ve bebeğimden kıymetli mi camın tozu? Doğumdan önce birini tutar temizletirsiniz, eşiniz yapar ya da yakın akraba arkadaş yapar
Aysnrclk Demetgd evet yasak olmalıymış da bence birisini tutarız artık önle yapar doğunca zaten İnşAllah her şey hallolur