Bidikim1 Kızlar iki üç gündür çok fena kasık ağrım var adet sancısı gibi ve tuvalette idrara çıkarken baskı hissi gibi ağrı gibi bir şey oluyor korktum açıkçası. 15 haftalığız. Bu durumu yaşayan var mı? Normal mi?
ikranurkutay Bidikim1 canım bende 19+2 yım kasık ağrım oluyor doktorum idrar testi yaptı temiz çıktı büyük bir ihtimal Bebek büyüdükçe baskı oluyor dedi benim 19 haftaya kadar hiç geçmedi halada devam ediyor
Basakhilal Bidikim1 muhtemelen bebek baskı yapıyor. Bende de vardı bazen oluyor. Hatta o haftalarda bacaklarım kapalı yürüme isteği geliyordu çok baskı oluyordu wcde de değisik bir his oluşuyordu:) geçti yine bazen oluyor ama normal
deryaaca @Bidikim1 idrar enfeksiyonu belirtisi gibi bende de olmuştu 20 li haftalarda. Tahlil vermekte fayda var.
Bidikim1 ikranurkutay insan ister istemez korkuyor, ben bir de çalışıyorum öğretmenim. Yazın evdeydim ve şimdi okula başladım acaba tempo da mı tetikliyor bilmiyorum. Cuma günü randevum var ama ağrım çok olunca sormak istedim ona göre yarın giderim belki diye
ikranurkutay Bidikim1 sen yinede test ver için rahat olsun canım sürekli dinlenme rağmen kasık ağrım devam ediyor benim bebek baskı yapiyor