Busramnida Gebeliğiniz boyunca Folik Asitten sonra vitamin kan demir hapı kullanan var mı? Kaçıncı haftalarda başladınız ve ne kadar süre boyunca kullandınız Hamiş Anneler.?👼🏻🤗💊
Selim_Alparslan Busramnida 12. Haftadan sonra Decavit 16. Haftadan sonra d vitamini eksikliğinden dolayı d vitamini kullanıyorum , 20. Haftada Demir ve Magnorm kullanıyorum
Krispiim16 Busramnida folik asit gittikten sonra gynoferro kan ilacına ve efa_mom adında balık yapı içeren bir çok mineral folik asit içeren bi ilaç başladık 😌 kan ilacımı da Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım oyuzden verdiler 9 su değerim
cherry6128 Busramnida 12.haftada başladım vitamin hapına. Kan hapınıda 18.haftadan itibaren olması lazım. 21.haftadan itibaren de magnezyum kullanıyorum
Evremanne Busramnida gebelikten bir ay önce folik asite başladım gebeliğin3. Ayında folik asiti bıraktırdı gynoferon elevit magnezyuma başladım 29. Haftadayım hala devam bir de tiroit hapım ve progestanım var tabi 🙄
Busramnida Sanırım aranızda en geç başlayan benim doktorum 12,13,14,15, haftalarda önermedi bişey ben sürekli sordum gerek duymadı değerlerin iyi dedi 16. Haftada Decavit kullanmaya başladım folik asitten sonra sadece decavit kullanıyorum şuan 18. Haftamdayım bakalım genel ultrason da sonuçlarımız nasıl çıkıcak 🤗👼🏻
Burcucuk Busramnida ilk 3 ay klasik zaten folik asit kullandım. 3. Aydan sonra efa-mom diye bi vitamine başladım 4. Aydan sonra şikayetlerime istinaden doktorum kan ilacı ve magnezyum verdi. Bide ek olarak d vitamini kullanıyorum😄
Busramnida Merve123a Hayır henüz daha bi tık yok sadece uzandığımda bazen bişeyler oluyo gibi ama tam anlamıyla hissettiğim söylenemez