naz_ozz Kızlar sezeryan sonrası kanamalarınız nasıl oldu bende pıhtı şeklinde oluyor az öncede büyük parça düştü 2. Gün bu normal mi acaba? Sizde nasıl oldu
Mervekipk naz_ozz ben değil ama ablam sezaryan oldu ve onun ilk 5 gün boyunca öyle olmuştu sonradan kanaması çok az az oldu peçete koysa yetiyordu ama kafana takılıyorsa Dr a bi sor derim
TgbHmz naz_ozz Bende 3 gün önce doğum yaptım bende parça şekinde gelmedi ama baya yogun ve çoktu hatta ben korktum ama doktorum normal dedi bugun çok çok azaldı
yarencaliskan naz_ozz bendede oldu hastaneden eve geldiğimizde lavabodayken pıhtı şeklinde düşmüştü 40 gün boyunca normal kanama devam etti
naz_ozz Mervekipk Adet kanaması gibi benimde duruyor azalıyo sonra pıhtı şeklinde atıyor normal dedi ama perşembe ramdevum var zaten o zaman görüneceğim bakalım
naz_ozz TgbHmz Evet canım banada normal dedi hatta benim bazen azalıyo sonra pıhtı şeklinde atıyor adet kanaması gibi yani
Conaskimi naz_ozz 15 gün oldu sezeryan olalı hala kanamam var bende ara ara gelir ufakta olsa pıhtı gibi sanırım pis kanlar temizleniyor diye düşünüyorum kanamam ne zaman geçer bilmiyorum pazarteside benim kontrolüm var
Evpe naz_ozz kan sulandırıcı kullandın mı cnm. Bana vermişti doktor pıhtılaşmasın kanın diye ama onunla nasıl bir alakası var bilemiyorum tabi