Pinar_karakan1 Çınar benim en sevdiğim isimdi. Liseden beri. Sonra öğretmen oldum atanana kadar nice okullarda çalıştım. Özellikle özel eğitim ve rehabilitasyon okullarında o kadar cok otizmli Çınar vardı ki :( Ya Özgül öğrenme güçlüğü ya otizm aşırı çoktu. Böyle bi kalbime soğukluk geldi. Hala cok seviyorum ama gönlüm varmıyor o ismi vermeye. Sonra arkadaşlarıma da danıstım. Sakın Çınar verme belki tesadüftür ama cok fazla otizmli Çınar var dediler benimle aynı fikirdeler. Nice Çınar vardır hiçbir sıkıntısı olmayan. Sanki her Çınar otizmli ya da hiperaktivite bozukluğuna mı sahip hayır tabi. Ama ben cesaret edemedim. Yine de isme karar verirken Çınar’ ı çok istedim araştırdım. Çınar isminin anlamını yazmış bir sayfa. Altına da bir yorum gelmiş bu numerolog insanlar türedi ya onlardan biri. Çınar ismini böyle herkese önermeyiniz enerjisi çok farklıdır çocuğa zararlı olabilir falan yazmış. Allahım dedim ya hiç bilimsel değil bu. Ama korkuyorum bu tesadüf mü tevafuk mu. Sonra başka numerologa sordum. Aynı şeyi söyledi enerjisi çok farklı dedi. Tanıdığım en normal Çınar çok hareketli oluyor halk tabiriyle yaramaz oluyor. Ama mutlaka sıradan Çınarlar da vardır. Mesela sosyal medyada cocukları üzerinden para kazanan fenomenleri inceledim. Oradaki çınarları bulmaya calıstım. Bir Çınar var dil konuşma sorunu var mesela. Terapiste gidiyor. Yani neden özellikle Çınarlar. Ya da ben artık taktığım için algıda seçicilik oldu bilmiyorum. Ailemiz bir süre Çınarım diye sevdiler, sordular bebeği . Ona rağmen vazgeçtik eşimle. Madem bu kadar sıkıntı seziyorsun neden ısrar ediyoruz dedi eşim. Vazgectik. Çok üzgünüm bence hala en muhteşem erkek ismi Çınar. Ama yine de böyle özellikle görünce yazmadan geçemedim çok sıkıntılı örnek gördüm :(