nermineehmedli anapanda12 Tosicimmm💕 2mizde İbi ve Tosi çizgi filmini seviyoruz çünkü. Oda ben Fransızca öğretmeni olduğum için “Madame Mademoiselle❤️” yazmış
anapanda12 NisaSevgili offf offf aşka gel Naruto en sevdiğimdir ağağa yerim sizi inşallah sizinde bi boruto ve himawariniz vardır fjfjf boruto’ ya benzemesinde aman diyim rndjdj
mirayandme İsmi Ahmet bazen beni kızdırdığında Zahmet diye değiştiriyorum , huyuma gittiğinde rahmet diye değiştiriyorum değişiyor yani 😀😀
anapanda12 mirayandme ay çok iyi benim oğlumun da bi adı Ahmet ilerledi ki gelinim böyle yapsa çok eğlenceli olurdur galiba ben bile mutlu oldum djdjd
BirazbundanBirazondan1 mirayandme bende aynısını yaptım sayılır😅 nişanlandık evlendik Esmer yarim diye kayıt ettim. Eşim çok Esmerdir. Evlendikten 7 ay sonraydı sanırım kötü sıkı bir kavga ettik. Eşimin adı Kürşad herkesi uyarır sonu t değil d ile yazacaksınız diye. Ben Kürşat diye kaydettim. Gördü şok hem isim hem t ile kaydetmişim diye. 😅 Dedim sen istedin. Bir kaç ay sonra t yi d yaptım. Hala bekliyor Esmer yarim yapmamı
sevgi9654 anapanda12 ben öğretmenim gerektiğinde telefonumu ekran yansıtma yapmam gerekiyor, öyle cıvık şeyleri de sevmem yalnızca 🤍 olarak kayıtlı
Onbeskasim anapanda12 sevgili olduğumuz ilk günden beri Herşeyimmm diye kayıtlıdır kendisi canım kocam herşeyimmm🥰🥰😂
Nnoktaa anapanda12 ilk tanıştığımız zaman sadece ismiyle kaydetmiştim. Evlendik hala ismi ile kayıtlı 😂