CBE13 kızlar merhaba ,bu ay bizde tüp bebeğe başladık ,bugün ikinci iğnemi yaptım ,cuma günü ilk kontrolümüz olucak,süreç nasıl ilerliyor hiç bir bilgim yok,ilk deneyimimiz olucak sizler bu süreçte neler yaptınız? İlk denemede başarıyı nasıl yakaladınız ?
Tgbclk CBE13 iğnelerinizi 7 8 gün kullanıyorsunuz sonra sizi 2 kere falan kontrole çağırıyorlar muayene etmek için yumurta büyütme iğneleri o kullandığınız iğne , sonrasında yumurtalarınız istenilen boyuta gelince çatlama iğnesi yapıyorsunuz 36 saat sonra yumurtalarınızı topluyorlar, sonra aynı gün eşinizden sperm örneği akıp yumurtayla birleştiriyorlar 3 gün veya 5 gün sonra transfere çağırıyorlar gidiyorsunuz embriyo transferi yapıyorlar sonradan 7 8 gün somra test yapıyorsunuz bu kadar Rabbim bu çıktığınız yolda emeğinizin karşılığını verir inşallah mutlu haberi alırsınız, bende şuanda tüp bebek sürecindeyim yarın muaynem var çok stresli çok tedirgin oluyorsun bu dönemde ama rahat ol iyiyi çağır iyi olsun herşey çok güzel olacak de kendini motive et güzel sonuçlar alırız inşallah ♥️🤲🏻
CBE13 Tgbclk çok açıklayıcı anlatmışsınız Allah razı olsun ,çok yıpratıcı süreç maddi olarak zaten zor bir dönem ,manevi olarak iyi olsun hepimiz yavrularımızı alalım kucağımıza
CBE13 Tgbclk istediğimiz halde olmuyor ,rahim filmi ,nice çatlatma iğneleri ,aşılama hepsini yaptık olmadı bir türlü. İki tane çocuğum doğal yolla oldu,4 yıldır üçüncüyü istiyoruz bir türlü olmuyor ,eşimde de sperm sayısı düşük çıkmıştı en sonunda bu tedaviyi düşündük inşallah ilk denemede tutar çok yıprandım
Tgbclk CBE13 anladım 2 tane çocuğunuz varmış maşallah bu tüp bebek sürecini kafanıza takmayın olursa olur olmazsa çocuğum var zaten diyin rahat olun yani daha iyi olur sizin için. Eşiniz sigara alkol veya bu enerji içecekleri içiyorsa onlar spermi öldürüyor doktorumuz demişti bize, bu arada bizimde 2 buçuk senedir olmuyor eşimden kaynaklı inşallah güzel sonuçlanır
CBE13 Tgbclk evet çok şükür evlatlarımız var en çokta onlar için istiyoruz sürekli kardeşimiz olsun diyorlar nasip artık biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi rabbim size de nasip etsin inşallah 🙏