hayalim35 Demirela ilk 3 ay çok dikkat ediyorum ağır taşıma veya gazla yorulma gibi ara ara yapıyorum son aylarda doktor risk görmediği sürece sıkıntı yok bnce ki zaten hareketler kısıtlanıyor çabuk yoruluyor insan son ay özellikle yer silme felan doğumu başlatır dio
pandasever Demirela 7 aylık hamileyim hamilelikten önce nasılsa şimdi de öyle devam ediyor. İşini görecek nazını çekecek kimsen yoksa hele de mecburen zaten yapıyorsun 🙂
__mom1 Demirela geçen mutfak dolaplarımı sildim bebek garip hareketler yaptı baştı makata dönmüş 😵💫😵💫😵💫😵💫 eğer 35.haftaya kadar baş dönmezse yine mutfak dolabı silicem 🙄🙄
Aylasss97 5 aylık hamileyim bügüne kadar ben yaptım eşim biraz arada yardım ediyor , bi defa ablayi çağırdım evde tadilat var diye , pencere eşim sildi perde de o asıyor diğer herşey ben yapıyorum yüksek yerlerde toz silinmesi gerekiyorsa eşim yardım eder ☺️
Antalya0772 pandasever kesinlikle okuyunca. Bende aynı sehleri düşündüm bende öyle bir tane de küçük kızım var valla hiç el atanım da yok yapıyorum
Bilge_11 38 hafta oldum elimden süpürgeyle bez düşmüyor. Hergun biraz biraz yaptığım için ev temiz kalıyor çocuk olmayınca. Daha da artık birsey yapasım yok bebeğim gelsin diye bekliyorum yoruldum bittim
Hacer_2810 Bilge_11 aynen bende öldüm temizlikten son bir gün daha yapicam sonra bebeğimin doğmasını beklerim
minikoannesi123 Demirela ben ilk günden son güne kadar temizliğimi de yaptım, ise de gittim geldim. Eskidn nasılsa yine öyleydi. Şükür bir sorun olmadı, dogurdum. Siz yine doktorunuzu dinleyin tabi
Nazlimom Demirela hamileyken eşim yapti silip süpürmeyi doğum yapalı 17 ay oldu hala o süpürüyor bende siliyorum😂
Enas2365 Demirela perde yıkama, cam silme yapmıyorum. Bir de kokusundan dolayı domestos kullanmamak için banyoları temizlemiyorum eşim temizliyor. Onun dışındaki temizliği ben yapıyorum.
anonimgelin Demirela 21 haftalık hamileyim birde oğlum var kendi evim var bide kaynanama gidiyom yardım ediyom yemek yapıyom sofra kuruyom gayet aktifim
elifserra00 Demirela ilk hamileliğimde de bunda da hep ben yaptım hala da yapıyorum. Hele hamilelikte iyice bi titizlik geliyor, zaten güvenip kimseye temizletemezken iyice deli oluyorum toz vs görünce. Oğlumda daha kolay yapıyordum son anlarda ama bu hamileliğim baya zorluyor baya ağır ağıt yapıyorum ağrım olmasın diye. Ama yine de yapıyorum 🫶🏻
Birbebetoannesi Demirela 34 haftalığım kendim yapıyorum ve 2 yaşında bir bebem daha var. Süpürge için her gün robot çalışır. Her gün silme, toz alma, wc, banyo temizliği yaparım. Hafta sonu eşim genel temizliğe yardımcı olur. ☺️
pandasever Antalya0772 maalesef öyle. Hayran kaldım yorumları okuyunca bilmem kaç haftalık hamilelikte eline süpürge almamış olan da varmış. Ne cam.ne kapı ne koltuk herşeyi yaptım şimdi de kışlıklarımı tek başıma yapıyorum. Çok şükür Allah kimseye de muhtaç etmesin inşallah
aysenuurr11 Demirela tup bebekle hamile kaldim 29 haftalik oldum sayilir, bu zamana kadar hic süpürge yapmadim onun disinda toz alma mutfak temizligi filan yapiyorum kendimi cok yormadan💖 ailem ve eşim sagolsun temizlikte yardimci oldular, saglikla vakitlice gelsin tüm bebisler🤲🏻
Papatya_kokuyo5 Demirela oğlumda doğurana kadar her işi yaptım inşaatta bile girdim bu ikinci hamileligim ne güçüm var nede takatim bide üstüne erken dogum riskim var 33 haftalıgz iki haftaya kadar kadın tutar temizletirim benden kıymetli değil ya
busesen Evliliğimin ilk bir ayında henüz işe başlamadığım için bütün temizliği kendim yapıyordum. Çalışmaya başladıktan sonra süpürgeye el sürmedim desem yeridir. 10 Eylül’de 1. yılımız olacak hem de 27+4 hamileyim. Hala çalışıyorum o yüzden temizliği haftasonuna bırakıyoruz. Eşim süpürüyor ben silip toz alırım. Bazen çok rahatsızsam ağrım varsa bütün hepsini eşim yapıyor.
sevgi9654 36+4 olduk. hamile kalmadan önce nasılsa hamilelik boyunca da temizlik öyle devam etti. temizlik yapmayı çok seviyorum ve titiz bi insanım bazen haftada 1, bazen 2 haftada bir cam da sildim(9. katta oturuyorum) gebeliğim riskli değildi. yalnızca perde asmadım eşim astı. aynı zamanda calistigim icin yorgun olduğumda ve bulantilarim oldugu zamanlarda temizligi esim yapti