hllhsnonlmz18 Doktorum aşılama tedavisine karar verdi ve klomen kullanmaya başladım. Daha önce kullanan ve tedavisi olumlu sonuçlanan var mı? Birde klomen kullandığım zamanlarda karın şişliği olur mu?
nb- hllhsnonlmz18 ben 3 ay kullandım 3.de hamileydim. Ama sadece klomen kullandım başka iğne ya da aşılama yoktu. Karın şişliği olur kasık ağrısı olur
tatlibebegim_ hllhsnonlmz18 benim 2. Aşılamada tuttu ama klomen kullandım iğne kullandım yumurtaları büyütmek için
Esmer00 hllhsnonlmz18 klomen ve çatlatma iğnesi oldum 1 hafta pozitif gördüm bugün kanamam oldu kimyasal gebelik çıktı
bade-06-bade nb- klomen kullanıp sonrasında iğne olunmazsa kist oluşur diyolar bu ay bende kullanmak istiyorum ama sizde oluştu mu öyle bı durum
hllhsnonlmz18 tatlibebegim_ Benim tek avantajım şuan yumurtalarım çok büyük klomen kullanmaya başlamadan önce doktor öyle söylemişti
nb- bade-06-bade hayır olmadı doktorum ilk etapta sadece klomen kullanmamı önerdi eşim de vitamin kullandı ve 3. ayda da hamileydim
hllhsnonlmz18 bade-06-bade ben kullanmaya yeni başladım bugün 2. Günüm sonrası için henüz bişey söylemedi doktor ama bende iğne kullanılır diye biliyorum
mucizeolsunn hllhsnonlmz18 ben de aşılama tedavisine başladım ve Klomen kullanıyorum inşallah her şey güzel ilerler 😊
Zelihaa-26 Bende klomen kullandım ilk ayımda hamile kaldım. Şuan 14+2 deyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰