EsraArslan81 _ruveyda06 inşallah aynı gün aşılandık aynı belirtileri yaşıyoruz umarım pozitifi görürüz
tatlibebegim_ _ruveyda06 bi arkadaşım 13.gün testte negatif 15.gün kanda 9.57 ile öğrendi mutlaka 15.gün kan verr inşallah kanda pozitif çıkar
_ruveyda06 tatlibebegim_ bilmiyorum o kadar ümitliydimkii var diye tekrar tekrar yok cevabını görmek üzer
EsraArslan81 _ruveyda06 yapmadım pazartesiyi beklemeye çalışıyorum korkuyorum. Sen negatifi gördün diye daha çok korkamaya başladım açıkcası.
EsraArslan81 _ruveyda06 bende kan testi yaptın zannetim hâlâ bi umut olabilir istersen biraz bekle kan testini öyle yap. Bende sürekli üzülmemek için beklemeyi tercih ediyorum ama hergün test yapmamak içinde zor tutuyorum kendimi
_ruveyda06 EsraArslan81 Çok zor bi durum bende sabrediyim ne kadar geç öğrenirsem o kadar net diye düşündüm ama bi yandan da yapym testide varsa var yoksa yok dedim
EsraArslan81 _ruveyda06 Bende umudumu kaybetmek üzereyim çünkü seninle aynı belirtileri yaşıyoduk sen negatif deyince gerçekten çok üzüldüm
_ruveyda06 EsraArslan81 Yarının ne getireceğini Allahtan baska kimse bilemez canım umudunu taze tut sen