sanattananne 24+3′ten Selam hanımlar, bugün doktora gittim ilk gebeliğim bebeğin herşeyi normal sağlıklı fakat doktor suyumun fazla olduğunu söyledi.. Eve geldiğimden beri yazı okuyorum modum çok düştü, bilen deneyimleyen yaşayan var mı?
Mikoosu sanattananne olabilir bu haftalarda benimde öyleydi sonra bende ekmek tatlı meyve azalttım normale döndü senin de döner
Papatyasee sanattananne benimde o haftalar aynıydı korkutmuştu doktor direk olumsuz konuşup şekerime felan baktılar bişe çıkmadı sonraki haftalarda düzeldi yememe içmeme dikkat ettim karbonhidrat tüketimini azalttım ekmeği kam buğday felan yedim sizde korkmayın stres yapıp bebişi üzmeyin düzelecektir 🤲❤️
Gayekaragoz Benim de başta öyle görmüştü sonra normal dedi. Tatlı çok mı yitiyorsun demişti yok dedim o zaman meyve çok yiyorsun meyveyi azalt dedi. Günde 2 lt falan da su içiyorum o normal dedi
happymom1991 bana da aynını söylediler, çok korktum. ama ultrasonda bakıp tanı konulmalı, su ne kadar çok, ölçüm yapılmalı. belki de çok görünüyor, ama normaldır ölçümde