Zeynep_Sedat Zelihaa23 oğlum 8 şubat doğumlu kova burcu.. Biraz özgürlüğü seviyorlar ben yapabilirim ben halledebilirim. İnat değil çok çabuk uyum sağlayan bir çocuk. Evde tek büyüdüğü için ortama alışması zaman alıyor ama alışınca mutlu. Kendi kendini her zaman mutlu edebilen biri ama çok nazlıdır nazının geçtiğini bildiği için sanırım
tunasmom Zelihaa23 kova burcu olan ben ve kova burcu kocam ahahaha kova erkekleri genel olarak rahatlığına özgürlüğüne düşkün biraz dediğim dedik birileri. İnatçılardır eğlenceyi eğlenmeyi severler birazcıkta isyan etmeyi severler Allah yardımcın olsun 😂😂
UmmNasuh Zelihaa23 Allah yardımcın olsun canım benim eşim kova burcu hızına yetişmek mümkün değil gezmeyi çalışmayı hayatı yaşamayı çok sever kendisi valla ben bazen onun enerjisine yetişemiyorum 😄
gamzecgr Zelihaa23 ben kovayım babam da kova burcu kadın erkek özelliği de benzer baya özgürlüğümüze düşkünüz pek duygusallik yok iyi mi kötü bilmiyorum ama😂 çenebaz oluruz içinden çıkamicagim iş yok kötü yanı olarak yorarsak biraz gamsız akışına bırakmayı seven tipler oluyor genelde pek kasmayız
Zelihaa23 Anonimos ay cok mutlu oldum duygusalmidir peki anlatsana azicik oglusumda acaba hangi huylar olacak :)
gozdeeyilmazz Benim eşim de kova burcu.. Kova erkekleri genelde çok zeki ve araştırmacı oluyorlar. Evet biraz da inatçılar 😁 keşke ben de çocuğumu kova burcuna denk getirebilseydim, çok isterdim 😁
Zelihaa23 gozdeeyilmazz ay cok mutlu oldum 27 mayista hamile oldugumu ogrendim 😅 peki duygusalmidir acaba ben dayanamam oglusumun duygusal olmasina
gozdeeyilmazz Zelihaa23 duygusal gibi görünüyolar ama bence değiller 😁her ortama ayak uydurabiliyorlar asla ortam bozmazlar. He bir de kendilerine aşıklar onu söylemeyi unuttum 😁😁
Zelihaa23 tunasmom mukemmel olacak ozaman oglusum kiz nasil mutlu oluyorum ama boyle ozellikleri soylendikce 😅
Zelihaa23 UmmNasuh ya zaten ben hiperaktof olmasini istiyordum esimde diyor mahalleye eskiya yetistirecez hosuma gitti bu durum 😅
UmmNasuh gamzecgr ayy okadar doğru ki aynı eşimi anlattınız sanki bu hayatı yaşamaya gelmişsiniz gibi hiç dert tasa kafaya takmayan biridir eşim 😂
Basakhilal Zelihaa23 kendi bildiğini okur, en iyi kendisi bilir 😂 esprilidir ama işte şu kendi bildiğinin doğru olduğunu sanmaları beni delirtiyor. Bi de biraz alınganlar, çabuk küsebiliyorlar. Not abim ve babam kova.
gamzecgr UmmNasuh hahahhhah ben dahil tanıdığım kovalar genelde öyle aman olsun be bı daha mı gelicez dünyaya 😂