Efder Kızlar ikili test sonucum bugün çıkmış öğleden sonra gidecem almaya ama e nabızdan baktığımda bir değer referans dışı yazıyor free bhcg 35 çıkmış bu anormalmi böyle bişey yaşayan varmı aranızda
Maya311214 Efder alalalalal 😯😯 ikili test yaptırdıysan 10 haftalığı geçmiş olman lazım bu beta değeri doğru mu acaba
Aysegumustas Doga_deniz Maya311214 kizlar ben 32+5 günlük hamileyim ama ikili test falan yapmadim sorun olur mu ki
Maya311214 Efder bilmiyorum canım onu bilgim yok umarım ikili testin iyi çıkar güzel haberlerle dönersin
Doga_deniz Canım bunlar bizim anlıycağımız şeyler değil malesef en iyisi sen içini ferah tutup yarın doktorunla konuşmayı bekle 😞 Belki normal bi değerdir o bilemiyoruz ki. Ben son gittiğimde doktora tahlille ilgili bi şey sordum böyle hiç memnun olmamıştı onlar sizin düşündüğünüz gibi şeyler değil ben ters bi şey olsa söylerim zaten demişti. Sen de boşuna canını sıkma bekle bence 🤗
Maya311214 Aysegumustas yani benim arkadaşım hiç yaptırmadı. Çocuk sapasağlam. Yani şöyle diyim allah korusun çocuk sendromlu olsa kabul edip etmeme durumu bu
Efder Doga_deniz amin canım sağolasın cümlemiz inşallah eşim aradı şükür sonuç normalmiş ama internetten araştırdım bu free bhcg ile ilgili yorumlar hep cinsiyet belirleme üzerineymiş bilmiyorum doğruluk payı nedir ama hayırlısı olsun