Avukatanneee Perşembe gününe sezaryen günü verildi, acaba tecrübe eden birileri var mi bilgi verebilecek hani süreç nasıl ilerliyor aynı zamanda sezaryenden korkuyorum mecburi sezaryen olacak bilgilendirirseniz sevinirim ?
mevomevo Avukatanneee merhaba, lokman hekimden doğum paketi alacağım bende görüşme yaptım kendileriyle ama orada doğumu henüz yapmadığım için maalesef yorum yapamıyorum… Ancak çevremde orada doğum yapan iki tanıdığım var ve memnunlardi hatta birisi ikinci doğumunda da o hastaneyi tercih etti.
Avukatanneee mevomevo cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum buradaki insanları anlayamıyorum gerçekten tecrübe eden mutlaka vardır ancak nedense bir soru sorduğumuzda asla cevap alınmıyor nedendir niçindir garip yani
mevomevo Avukatanneee doğum yapanlardan birisiyle görüştüm normalden ziyade sezaryene yönlendiriyorlar genelde yazmış arkadaş Meltem Antalya’lı diye bir doktor tercih etmişler ama kendi kliniğini açmış şu an o doktor. Yardımcı olabildiysem bebmutlu bana, aslında genelde bilgi verir buradaki arkadaşlar ama başlığınız altta kaldı heralde