Smyye0303 Bebislerinizin gelişimi nasıl gidiyo kızlar kaç Gr kaç cm biliyormusunuzz ☺️ hem magnezyuma başlayan varmı .?
dilaraRecep Smyye0303 haftaya gidicem bakalım ne vercek en son geçen ay gitmiştim 15 haftalıkken şuan 19 haftalık
minikinsantanesi Smyye0303 en son 20 gün önce gittim 380 grdı magnezyum kullanıyorum çoktan başladım bu aralar tekrar gidicem inşallah
gamzecgr Smyye0303 21 haftalıgiz geçen hafta biri 360 Gr biri de 330 Gr dı magnezyum kullanıyorum ama düzenli değil bakıyorum karnım gerginlescek gibi o zaman içiyorum bı tane
Smyye0303 dilaraRecep d vitamini kan ilacı Decavit kullanıyordum ben şimdi magnezyumu ekledik büyük ihtimal kramp falan olursa karnında falan yemek sonrası ağrı falan oluyo veriyor dr
001ilknursvs Bende 19 haftalığım magnezyum kullanıyorum evet gelişimi haftasına göre normalmiş ama gram olarak söylemedi doktor
Smyye0303 001ilknursvs USG fotosu verdiyse eline onda yazıyor canim ölçümleri. Çok şükür saglicakla kucağımıza alalım inşallah😍☺️
Smyye0303 gamzecgr maşallah 🧿Rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin benim de oğlan 313 Gr di dün muayeneye gitmiştik zormu ikiz hamilelik ☺️
gamzecgr Smyye0303 maşallah sağlıklı sıhhatli kavuşalım inşallah 🥰 ne yöne yaticagimi şaşırıyorum sağa yatsam biri sola yatsam öteki geçiriyor o zorluyor biraz şimdilik bakalım iyice ağırlaşinca ne olur karnım erken büyüdü dogurcam sanıyor gören 😂
Guzelgunlerim Kizlar peki sizde de kaygı varmı acaba nasıl hareket ediyomu yasiyomu diye ben kafaları yiycemde
gamzecgr Guzelgunlerim evet ya her gün kendime dert buluyorum ben de kıpırdamazlarsa aklım kaliyo onu atlatıyoruz ertesi gün başka bişi doğum yapana kadar yürek çarpıntısı olucak belli
minikinsantanesi Guzelgunlerim 🥹her saniye her dakika var bende daha önceden bir düşük ve dış gebelik yaşadım henüz hissetmediğim içinde kafamda binbir türlü şey kuruyorum çok korkuyorum rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallah
Guzelgunlerim gamzecgr doktor en son kızdı bana böyle yaparsan bakmam dedi 😀bugün mesela midem bulandı acaba neden bulandı yarın bulanmasin niye bulanmadi oy oy