Minikmucizemveben Aycella sizinde güzel gidiyor maşallah bakalım doktorların dedikleri ne kadar doğru çıkacak yanılma payıda oluyor ama çokta olmaz herhalde
Seheryakupbebek Aycella yarın 36 ya girecem 2 hafta önce gittiğimde 2 kg dı çok mu düşük kilosu kilo alması için ne yapabilirim
oglummehmedim Aycella baya buyukmus masallah 4kiloyu bulunca sezeryan yapiyolar evet catiya falan da bakip karar vrriyolar herhal
Aycella oglummehmedim normal istemiyorum cunku korkuyorum :( spinal sezeryana ragziyim bhnkiloyla normal nasl sogurcam cati musaitse bile :(
oglummehmedim Aycella istemiyosaniz zaten sezeryan olursunuz niye skiyosunuz kendinizi hayirlisi olsun
Aycella oglummehmedim biryandanda normalin daha saglikli oldugunun fRkindayim tam bir hamis kafasi iste naparsiniz 😐
Nur92 Aycella ben de 4 ü geçecek diye korkuyorum normal Doğum nasıl olacak bilmiyorum korkuyorum Açıkçası
KbraKirazl tam olarak bebek kilosunun beslenmwyle ilgisi yok bınu doktorum da söyledi bebeğin yapısıyla ilgisi var bazıları farklı haftalarda toparlıyor son haftalarda normal kilosunu yakalıyor ister az ister çok tabii besinsiz kalmak iyi değil ama işkence eder gibi tatlıya pekmeze muza kaşar peyniri abartmak doğru değil hepsi doğum sonrası kilosu olarak dönecektir önemli olan sağllıkla gelmesi .benim de bebiş bi ara daha az aldı ben de o hafta yan yatıp yedim bir önceki haftadan 100 gr fazla aldı eminim öyle olmasaydı bile aynı gramı alırdı 😉
Es5ra Aycella bizim 35 de 2.5 kiloya anca geldi bebişimiz sizinki baya iyi besleniyor anlaşılan🤭hamilelik şekeri filan yok dimi
minik-mucizem 22 kasım da 33+5 tik ve 2305 kiloyduk şuan 35+5 haftalığız yarın gidicez bakalım kaç kilo olmuşuz 😍