nzngk Siluart eczaneler de 25 tl civarı olan erken gebelik testleri var bir de onları alıp deneyin ,şahsen ben test bir test ile kalamazdım🙈
Siluart nzngk İnşâALLAH canım. Ne kadar muazzam bir duyguymuş nasıl anlatsam bilemiyorum. Ben anne mi olacağım 😊😊🤱
nzngk Siluart çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim , dinlenin yorulmayın . Ben cok miğde ağrısı yanması çekiyorum 2 aylık hamileyim , bir de üstüne diş ağrım eklendi 3gündür. Zor şey annelik şimdiden başladık 😊
Siluart nzngk size de çok geçmiş olsun. Ben oturan duran bir insan değilim. Titizlik hayatımın içinde temizlik çok yaparım. Birde çok zayıfım etkiler mi acaba ?
Burcuk Siluart şimdiden hayırlı olsun.. ilk başlarda kusma bulantı yaşayabilir kilo verebilirsin hiç kafana takma. folik asit almıyorsan doktor 3 atın sonuna kadar verecektir. sonrasında bulantı geçiyor 😉
Siluart Burcuk Ben şimdi 3 haftalık gebeyim ya doktora gidip folik asit istemeli miyim peki ? Dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim ♥
nzngk Siluart yapmamanızı tavsiye ederim. Bende temizlik yapmadan asla duramazdım ama suan mecalim yok ve koku tahammulum yok deterjan kokusu bıle benı rahatsız ediyor. Eşime parfüm dahi sıktırmıyorum 🤧 ayrıca folik asite hemen baslayın dr sormanıza gerek yok
Esraabrklu Siluart 😊 Hayırlı olsun..benimde ilk gebeliğin o iki çizgiyi gördüğümde mutluluktan ağladım gerçekten.muhteşem bi duygu.
Siluart Burcuk Pazartesi doktora gideceğim ne yapmam gerek Bilgi sorular vb için. Çok sağ olun. Sağlıcakla kalın 🌷🌷
Siluart Hamidetaner Çok teşekkür ederim canım benim ♥ ALLAH tüm anne ve anne adayları hanım arkadaşlara hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eylesin 🤱
blackcatS Siluart doktorun da önerir hepsinin içeriği zaten aynı ama bi an önce başlamalısın , ben folic trio kullanmıştım 🙂
Ipekokanliya Siluart tebrik ederim canım benim 🙂 Çok sevindim gerçekten rabbim sağlığıyla versin kucagina