Stella55 +1 pazıııyız biz de 35+2 😊 Çok kuduruk birisi hiç durmuyor hareketleri hiç azalmadı heralde yeri bol daha 😀 Hızlı yoruluyorum nefes nefese kalıyorum çoğu kez, onun dışında bir şey yok :)
Pamukprenses34 Stella55 maşallah size benimde öyle hareketleri iyi çok şükür ama kasiklarimda gerilme oluyor benimde yürüyemiyorum çok fazla
Merve-34 Stella55 bende aynıyım ama benim bebe sürekli uyuyor 😄 aslında doktor ultrasonda hareketli gözüktüğünü söylüyor ama ben az hissediyorum 🥲
Goksu2023 Stella55 35+2 aynıyız bebişler sağ Salim gelsin benim bazen hareketli bazen sessiz sedasız uyuyor kilo durumu ne bebişinizin
Goksu2023 Stella55 34+6 da 2508 di benim 38+3 te sezeryan doğum yapacağım kendim istedim 38 e kadar 3’ü geçer inşallah 🙏 yemeğe de dikkat ediyorum ama az gibi geliyor kilosu aslında haftasıyla uyumla bünyeyle alakalı galiba
Pamukprenses34 Goksu2023 benimde 38 de dogumum olacak kilo olarak 34 +3de gitmiştim 2.300 du benim doktor 2.900 gibi doğar dedi 🤭 asaga yukarı tahmini
Beyzabasyigitt Biz bugün pazı yarın kavunuz 😄 Gün geçtikçe heyecanımız artıyor sağlıkla gelsinler inşallah 🥹🥰