Cansukapan Kızlar 6+5 haftalık hamileyim başından beri kahverengi akıntım oluyor aynı durumu yaşayan var mı acaba düşük tehlikesi olabilir dedi doktor progestan verdi
busra_krca0 Cansukapan Az önce bende bu soruyu paylaştım akıntılar normalmiş ben 10 haftalık hamileyim sarımsı gibi geliyor kahverengi hiç gelmedi ama bende ilk progestan kullandım
busra_krca0 Cansukapan Progestan hormon ilacı aslında ve bu hormon bebekten dolayı zaten vücudumuzda varmış ilk zamanlar düşük riski olmasın diye bildiğim kadarıyla tüm hamilelere veriyorlar çevremde birçok kişi kullandı
Cansukapan Doktor beni korkuttu düşük tehlikesi var dinlen birşey yapma dedi günlük bir adet progestan verdi ben ilk bebeğimi kaybettim kalp atışı durdu şimdi de çok stres yapıyorum çok korkuyorum
busra_krca0 Cansukapan Ben geçen hastaneye yattım düşük riski var dediler 1 gün müşade altında kaldım progestan aldım ama alttan verdiler şuan çok şükür bebeğim sağlıklı iyi
busra_krca0 Akıntım var diye korkma normalmiş kimisinde doğuma kadar devam ediyormuş ama kontrole gidince doktoruna bildir bi idrar testi yaptır bazen enfeksiyon da olabiliyor
Cansukapan busra_krca0 ben ağızdan alıyorum ama aynı etkiyi gösterir mi acaba fitil olarak mı devam etsem bilmiyorum
busra_krca0 Cansukapan Ben ilk 3 5 hafta ağızdan aldım sürekli uyuyordum bende aşırı derecede uyku yaptı hastaneye yatınca doktor alttan al dedi o şekilde bişey olmadı
busra_krca0 Cansukapan Ama şimdi alttan alınca da zaten akıntım var ilaç eriyip geri çıkıyor zannediyorum kafam karışıyor