Minikmucizelere Bu sayfadan alisveris yapan var mi guvenilir mi mali nasil bedenleri falan tam kalıp mi
neanladinyurdagull Minikmucizelere yakın zamanda yaptım ben iki gün içinde kargoya verildi.Memnunda kaldım sadece biraz pahalı fiyatları.0-3 ay diye aldıklarım 3 ay gelmişti ve büyüktü iade ile uğraşmadım
dilay_06 Minikmucizelere enucuzbebek marketten yaptım ben 2 aylık oldu oranın hastane çıkışı bile üstüne oluyo
Minikmucizelere neanladinyurdagull pahali mi bana biraz iyi gibi geldi bazilarida ama benim baktiklarim outletti bedenleri az kalanlar ondan iyi geldi heralde fiyat olarak yada daha hic alisveris yapmadigimdan iyi geldi😅
Minikmucizelere karanmom ay bende onu istiyom pelus disarda giyilcek olani diyosunuz dimi 3. Siradaki, tam ocak sonu subat basi dogacakta nasıl kalin mi hastaneye falan giderken is gorur mu
neanladinyurdagull Minikmucizelere aynı kalitede benzer ürünleri pazarda gördüm çokdaha uygun.onun dışında internet sitesi olarak enucuzbebekmarket ten de alışveriş yaptım yapmayada devam ediyorum ama ilkgunbebe gerçekten fiyatlı araştırma yapıldığında
Minikmucizelere dilay_06 yaa teşekkür ederim evet orayida biliyom bskicam burda begendigim modeller var da Yani enucuzbebenin kalibi buyuk mu biraz o zaman
dilay_06 Minikmucizelere benimki 3330 doğdu yeni kilo alıyo boy ve kiloya da bağlı olabilir ama henüz giyebiliyor
Minikmucizelere dilay_06 iyi de dogmus aslinda da anca kiyafet almaya baslicamda neyden ne kadar alcamida bilemiyom bakalim artik😅 Cok teşekkür ederim yazdığınız icin😊🙏
dilay_06 Minikmucizelere sarılık oldu o yüzden dediğim yerin bakım serinin fiyatı uygun doğum yaza geliyorsa müslin örtüsü de iyi lolons diye uygulama var henüz almadım ama zıbın 18 tl bakabilirsin