Gul1616 İlk gebeliğim bilmiyorum bebeğim mi ama çok belirgin hissediyorum bu gün.😍 Özellikle akşam tatlı yedikten sonra içimde bişeyler kıpırdıyor gibi . Tecrübeli anneler yaşayan var mı 13. haftada bebeğin hareketini hisseden ??
Deletedmom_85 Gul1616 bağırsak hareketleri diyorlar o haftalarda ya genelde 16.haftadan sonra belli oluyormuş. Bende 15 haftadayim sanki balık gibi bir şey döndü içerde 1 2 kere bilmem bebis niydi😁 ilk gebelik mi sizin ?
MiniMimi42 Gul1616 Bende kasiga doğru baya bayaa hissetmistim ama 3-4 gündür aynı şekilde hissedemedim
Gul1616 Deletedmom_85 evet canım ilk gebeliğim ama sanki bebeğim gibi hissediyorum dokunduğum zaman da kıpırtı gibi geliyor bilemedim😅
Gul1616 MiniMimi42 bebeğim sol tarafım da arada minik minik hissediyorum kasığa yakın yerde bağırsak değildir bence ya 😁
MiniMimi42 Gul1616 Bağırsak hareketi olgudunu bende düşünmüyorum. Ayırt edebiliyorum ama şu sıralar hareket yok
BirazbundanBirazondan1 Gul1616 bende 13 haftadalıkken sağ tarafına 2 kere vurmuştu. Ben tam ne olduğunu anlamadım. Annem yanımdaydı. Vurduğu yere annemin elini vurduğu yere koyup burda ne var demiştim o sırada tekrar vuruyor. Annem bebek dedi. Sonra 22 haftaya kadar hareketleri tam hissetmedim.
Baharr_zn Gul1616 canım ben 14. Haftada hissettim sertleşti ve geri gittik 2 kere oldu olabilir yani 🥰 hayırlı olsun 😂
Cerennx Gul1616 evet bende 13. Haftada hissetmeye başladım aynı seninki gibi oluyordu herkes bağırsak hareketi diyordu ama değil benimde ilk büyük ihtimalle erkek olacak bebeğin