ela23_ Arkadaşlar arkadaşım 2 gün önce beta değerini attı 26,33 çıkmıştı. Bugün tekrar kan verdi 50,03 çıkmış sizcede değeri normalden yavaş yükselmiyor mu yada ben mi öyle düşünüyorum sizce nasıl değeri cevaplarınız için teşekkür ederim🌸💐
berfin1621 ela23_ iki katı arttıgı sürece sorun yok deniliyor. Degerlerin oranı da kişiden kişiye degisir. Mesela kiminin degeri adet iki gün gecince binleri görür kiminin 50/100 olur önemli olan deger degil düzenli artış☺️ umarım sağlıklı bir gebelik geçirir arkadasınız🌸
Zehross03 ela23_ herkesin değeri aynı oranda artmaz geç döllenme olabilir erken olabilir Şu anda değer normal Ama biraz sınırda gibi mecbur iki gün daha bekleyecek ozaman netleşir
ela23_ Gamzegll ayrıca regli 2 gün gecikmiş olmasına rağmen o değerler çıkmış. Benim reglime daha 4 gün varken 51,46ydı 2 gün sonra tekrar verdiğimde 117,2 çıkmıştı. Benim değerimle karşılaştırdığımda düşük geldi bana
Blossom ela23_ Herkesin gebeliği farklı ilerler. Sizinle aynı olmak zorunda değil ki. Önemli olan düzenli artış.
Polatalemdar ela23_ felâket habercisi gibi burada böyle konuştuğunuz gibi arkadaşıniza da böyle konuşmayın. Benim arkadaşım böyle bişeyle gelse birdaha konuşmam. Morel bozmaktan başka bişey değil…….
Elifkskl ela23_ herkesin bir olmaz ve illa 2 katı gerekmiyor bana doktorum ilk betalar yüzde 60 artabilir demişti. 5.güj geçikmémde 21 hcg ile öğrendim ve şuan 33 haftalığız umarım sağlıklı ilerler
Gamzegll ela23_ bebeğim yumurtlama gerçekleştikten sonra 14 gün vardır döllenme için senin hemen döllenme olmuştur adetin geçince betan yüksek çıkmıştır o geç yumurtlamıştır geç döllenme olmuştur ona bakacak olursan benim 3 gün geçıkmeyle 3270 di betam
ela23_ berfin1621 benim de tek temennim bu kendisinde polikistik over sendromu var ondan dolayı şüpheleniyorum umarım sıkıntısız bi şekilde atlatır.
ela23_ Zehross03 bende kendisine öyle söyledim muhtemelen geç döllenmeden dolayı olabilir diye çünkü bende 5 aylık hamileyim kız benden bilgi almak istiyor bende sadece benim değerlerimle yola çıkarak konuşmak istemedim hepsi bu
ela23_ Polatalemdar ne alakası var ya ben onu düşündüğüm için böyle bi post açtım ayrıca kendisine güzel şeyler söyledim sadece artışı biraz yavaş yükselmiş diye bilgilenmek amaçlı burda insanlar kendi bildiklerini insanlara aktarması için böyle bi uygulama var.
ela23_ Elifkskl benim de tek temennim bu çünkü çok istiyor olmuyordu üzülüyordu umarım sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi🥰🌸