acemibiranneeeeee Merhaba kızlar , şuan 20. haftadayım İstanbul’da uygun fiyata detaylı ultrason için önereceğiniz yerler nereler çok yüksek fiyat veriyor bir çok yer
Kukulikukuli12 acemibiranneeeeee Bakırköy de Prof Dr Gökhan yıldırım var. 1800 TL nakit 2000 TL kredi kartı. 40 dk muayene ediyor eşi ve cocugu yanına alıyor. Duvara beyaz perde yansıtıyor baya film izler gibi izliyorsun. Herşeyini anlatarak bakıo. Bu sağ eli parmakları sayalım 1 2 3 4 5 tamam. Bu sol eli parmakları sayalım. Tamam şimdi ayaklar parmakları sayalım. Şimdi kalbe bakıcaz şimdi orası şimdi burası diye anlatıyor gösteriyor. Bu baktığını Cd ye kaydediyor size veriyor. Ve 20 25 poz renkli yüzünü yakalıyor WhatsAppdan atıyor ✌️😄
elifsen Cerrahpaşa bedava yapıyor. Önce gibi polikli niye randevu alacaksınız kendi sisteminden onlar yazı ile sizi Perinatolojiye yönlendirecek
kubrakbc elifsen elifsen merhaba beni o bölüme yönlendirdiler ama randevu ekranında detaylı ultrason bakılmamaktadır yazıyo hep bi bilginiz var mı acaba doktor ismi falan
_Kubraaa_ Üsküdar hospitaltürk hastanesi. Ben 690 tl ye gitmiştim iki ay önce. Şuan 850 tl oldu galiba. Çokta ilgili yer . Orayı arayıp randevu almanı tavsiye ederim. Doktor rabia hanım güleryüzlü iyi biri
Oznurkasikci _Kubraaa_ peki renkli ultrason kağıdı veriyor mu her hastane vermiyormuş sanırım bir de eş alıyorlar mı içeri
_Kubraaa_ Oznurkasikci renkli ultrason bana 400 e yakın verdi , getirdiğim usb ye yükledi. 400 e yakın anlık bebeğimin renkli fotoları yani:) birkaçını ben çıkartıp çerçeve yaptırdım. Çok netlerdi. Evet eşimde yanımdaydı. Eşi alıyorlar
_Kubraaa_ Oznurkasikci evet hatta randevu için aradığımda danışmadaki bayan gelirken usb getirki doktor hanım sana istediğin kadar fotolar yüklesin demişti. Bende getirmiştim.
acemibiranneeeeee Kukulikukuli12 dün aradım sordum nakitte 1800tl dediler ve prof olmasından dolayı burayı tercih edicem sanırım teşekkür ederim
acemibiranneeeeee Beylikdüzü medihaus hastanesinde 1215 tl dediler en uygun fiyat şuan ordan aldım giden var mı acaba oraya
elifsen kubrakbc her hastanede durum farklı. Bazı doktorlar sadece riskli takibi yapıyor. Yanında hiç hiç bir şey yazmayan Perinatolojiye randevu almanız lazım. Ben Cerrahpaşa yaptırdım onun randevusu kendi sitemininden alınıyor