ipekbocegim Kızlar iyi akşamlar, yakın zamanda sivas medicanada doğum yapan ve dogum paketleri ile ücretlerini bilen var mı acaba
IlknurNida ipekbocegim bir hafta önce sordum daha 15.450 dediler bir gece dahil sonraki her gece için 1350 dediler.normal ve sezaryen farketmiyormuş.
ipekbocegim Hrdl bu sigortayi ben de forumdan okudum canım bilgi sahibi değilim su an 32 haftaligim bilgin varsa benimle de paylasabilir misin
Hrdl ipekbocegim 9 muayene + normal veya seseryan 1 gece yatış ama senin dogum yaklaşmış sigorta yaptırmaya gerek yok muayene hakkı in boşa gider.
ipekbocegim Hrdl sigorta mı yoksa hastanenin kendi ücreti mi canım, cok teşekkür ederim bilgi verdigin icin🥰
ipekbocegim Hrdl canım ben baska sehirde yaşıyorum yaşadığım yerde özel hastane yok Sivasa da yakiniz ilk 4 ay Sultan hanima gitmistim sonra devam edemedim, simdi dogum icin yine ona gitmek istiyorum
ipekbocegim Hrdl standart doğum paketi, vip dogum paketi filan gibi broşürleri oluyor ya internetten onu aradım ama hic bilgi bulamadim. Bence güncel fiyatlara göre 10bin fena bi rakam degilmis😕
Hrdl ipekbocegim benim doktorum da sultan hanım. O paketler yalan olabilir canım paketler çok pahalı Şuan
Gamzece Hrdl evet wp mesaj la döndü sonra aradılar ben de vazgeçtim üniversitede yapacağım Savaş Karakuş oraya gecmis