minigiminannesi03 Hayirlisi adet olmayı bekleyenler ben elendim tup bebeğe başlayacağım gene 1 hüsran
Deletedmom_85 minigiminannesi03 kendimi gördüm sanki… tüp bebek annesiyim inşallah bebeğime sağlıkla kavuşmak da nasip olur. Neden söylüyorum? Umudunuzu kaybetmeyin demek icin ugradim postunuza tup bebek denemekten de korkmayin olumlu dusunun sonu güzel olsun. Ama umarım gerek kalmaz. sorununuz ne ?
Tugba_turk46 minigiminannesi03 Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur umudunu ve inancını kaybetme hayırlısı♥️ en doğru zamanda sağlıkla gelecek annesi hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmaa vaktini bekliyor🤲🥰
minigiminannesi03 Deletedmom_85 3asilama negatif arkasında kendiliğinden gebelik oluştu 1 aylıkken dusuk oldu 1 tup bebek negatif kendiliğinden hamile kaldım 4.5 aylık 5 aylık ölü doğumum oldu 1 kimyasal artık korkuyorum 😪 hali ile ölü yapan bebeğimi gördüm
Deletedmom_85 minigiminannesi03 Rabbım tekrar yaşatmasın canım. Önlem alınmıyor mu peki sorun ne neşen kaybetmissin araştırıldı mi ? Dondurulmuş embriyo var mı peki? Rabbım yüzünü güldürsün inşallah canını sıkma lütfen
minigiminannesi03 Deletedmom_85 çocukta sorun çıkmadı bendede öyle keza her ihtimalle karşı kan sulandirici veriyorlar belki pıhtı sorunu olur diye çift embriyo vardı tek yumurta ikizi tutmadı daha doğrusu kimyasal oldu