minikmucizeemaak yesilkahve İkinci bebiş olunca daha iyi oluyor ekonomik yönden 🫠 Çok şükür bitti, bugün de ütüleyip yerleştirdim hastane çantasını hazırladık. Eksik falan kalmadı. Bir tek sağlıkla oğluşa kavuşmak kaldı 🫶🏼🫠
yesilkahve minikmucizeemaak ay maşallah 😍 evet kesinlikle ekonomik yönden daha iyi bakıyorum setlerin falan fiyatları almış başını gitmiş üç sene önce bu kadar değildi. İnşallah sağlıkla kolayca kucağına alırsın bebişini 😍💜
Memolininannesi December Allah Allah bol soda iç Beypazarı o şişkinlik gaza iyi geliyor bendede gaz var
December Memolininannesi Allah yardımcımız olsun denicem sodayi tesekkur ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Busbusablaoluyo yenibirannis son 21 ama sezeryan olacağı için birazdaha erken gelecek zeynep ecrinim oerşembe tarih verecek dıktorumuz heyecandan duramıyorum👼💕
minikmucizeemaak yesilkahve Aminnn hepimiz inşAllah 🫶🏼 Evet çok felaket ortam, artık 1 kıyagetle 3 5 çocuk büyütmek lazım
NobleMom yenibirannis Bu gece son 11 kalmış olcak. Normal doğum bekliyorum hayırlısıyla daha fazla beklemeden gelir inşallah 🤲🏻🌸