yenibirannis minikmucizeemaak hamile postum olay olmuştu ya ben hariç herkes hamilesin diyodu ama ben inanmıyodum bi kaç postum da tartışma olmuştu şubat ayında sende adet döngünü bekliyodun hatta gebelk testi yapıcktn😇
yenibirannis AsELinAnneSi__ amin inşallah valla bana çabuk geçti doğum geldi çattı korku endişe stres heyecan mutluluk bi arada🙏🥰
December Memolininannesi benim de son 103 günüm kaldı artık gün sayıyorum daha simdiden ağırlaştım yürüyüş yapacak dermanım yok siz de oyle misiniz?
Memolininannesi yenibirannis baana geçmez diyolardı ikinci gebelik bunuda hiç anlamadım geçti gitti 😂
yenibirannis dilarakerem01 ay gelmiş kuzucuk maşallah sağlıkla al kucagına koşay dogumların olsun canm🙏🥲🥰
cevriye35_ yenibirannis Aynıyız 35 hafta oluyoruz sizin keyifler nasıl ben çok sıkışıyorum bunalıyorum her dk wcdeyim ateş basıyor elim ayagım yanıyo sanki ya
yenibirannis cevriye35_ ben de wc var rahime baskı var çok sertleşme toplanma var havalar bu hafta iyi gtti hiç sıcaklanmadm da üşüdüğüm bile oldu benm bide gaz olmaya başladı
momness yenibirannis son 50🌸 zaman geçmiyor diyordm ama biraz havalar serinledi rahatladım azıcık .. şimdi geçiyor gibi geliyor 😄
yenibirannis minikmucizeemaak saglık olsun post geçenlerde denk geldi senin bnm postuma yazdgn denk gelirse bidaha atym o zmn kesinn hatrlarsn,😇
yenibirannis cevriye35_ valla yarın kontrol var bizimki 10 gün önde iri bi bebek inş yarın tarih alıcaz çok heyecanlıym 39 bile beklemeyebiliriz dedi yani bu ayın sonuna denk geliyo 🥲🤭