Pinklove 1 hafta önce normal doğum yaptım makata kadar yırtılmam oldu, enfeksiyon falan yok hep temiz tutuyorum dün doktor kontrol etti. 1 ay oturmak yasak dediler bana eyvallah da bu ağrılar da mı 1 ay devam edecek😫😫
Melti Pinklove çok çok çok geçmiş olsun umarım tez zamanda geçer tüm ağrılar 🌺 kendiliğinden mi öyle yırtıldı yoksa doktor mu kesti ??
Deletedmom_116 Pinklove yok ya azalması lazım on gün içinde oturmak falan yasak demediler bana Ama ben oturamiyodum zaten Sen yürü sürekli yürüdükçe vücudun alışır
Eslemim34 Pinklove Benim de çok yırtılmam oldu ilk bebek tecrübesizdim ve yanlış ıkındığım için oldu. Dikiş ağrısı çektiğim zamanlar doğum dha kolaydı diyordum ve hiç bitmicek gibi geliyordu. Evin içinde panda gibi yürüyordum. Oturamıyordum bile. 40 günün sonunda ağrılarım bitti dikişler yavaş yavaş düşüyordu zaten. Temiz ve kuru tutmak gerekiyormuş.
Pinklove Deletedmom_116 Doğum sırasında basür olmuşum onu da dikmişler bunu daha dün söyledi bana doktorum😫
Churcill Pinklove ayy bana da doğum sırasında hemoroid var gibi falan dediler ama diktiler mi hiç bi fikrim yok. Dikseler büyük tuvalet durumunu etkilemez mi acaba 🙄
Deletedmom_116 Pinklove yaa bende var ama çok aşırı değil ara ara şuan bile acır ama sen yürü ötürüsan dahada acır agrir
Pinklove Churcill tuvalete nasıl çıkıyorsun? Bana ilk 5 gün şurup içirdiler rahat çıkmak için, şimdi ise 1 ay sulu yemek yememi şart koydular, bağırsağım patlayabiljrmiş🤧
Churcill Pinklove aa valla ben doğum yapalı 4 gün oldu işte dün çıktım tuvalete yağ falan içtim baya su içtim bol bol. Normal ev yemekleri yiyorum ilk çıktığımda kabız gibiydim hafif ama biraz fazla yüklenmişiz heralde bağırsaklara gece de baya ishaldim yani.
Pinklove Eslemim34 kesinlikle ben de böyleyim doğumum çok güzel geçti ama sonrasındaki dikişler beni mahvetti mahv bebeğime bile doğru düzgün bakamıyorum ağrılardan😢
cokkasmabeabi Pinklove benim dikiş agrım 2 gün falan sürmüştü. Basur vs yok. Ağrı oldukça buz torbasını temiz bir şeye sarıp koy uyuşturuyor iyi geliyor. Bakımına dikkat et. Her tuvaletten sonra tampon hareketle kurula baticon sur. Banyodan çıkarken düşük ısıda uzaktan fon makinesi ile kurutuyordum ben. İkinmamaya dikkat et dedikleri gibi çok katı tüketme yırtılma + basur olduğu için sanırım uzun sürüyor.
MasalAlparslanMom Pinklove bana bı toz vermişlerdi. 5 litrelik suda sulandırıp WC den kalkarken onunla yıkıyodum. Bı zonklama vardikiiii Allahiiim o aliyodu o sanciyi. Hastanedeyken de sürekli buz torbasi vermişlerdi
Gizmmis Bende dün doğum yaptım spinal sezeryan ağrısı dikiş ağrım çok fazla arabaya flan binince sanki organlarım içimde oynuyor ne zaman geçecek 😞
Sedacaner Gizmmis 2 hafta içinde çok daha iyi olacaksın sadece üşütmemeye dikkat et soğuk şeyler yeme ve de ev işlerine hemen girişme
Herkesfarkinda Gizmmis 1 haftaya hepsi geçer inşallah korse taksan hiç acı cekmezsin organların da sallanmaz denendi faydası inanilmaz