Ezel16 babyiscoming_ Yumurtlama canım yarında çatlama olur .. Sperm problemi yoksa 3 gün değerlendir Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın 🤲🏻🤗
Kymetnur babyiscoming_ rica ederim ne demek. Ben 4 ay kullandım. Hiç yumurtlama göremedim böyle 🥹 o yüzden hakimim konuya
Kymetnur ressamanne_ evet 2 gün de sürebilir yumurtlama. Yarın tekrarlayın. Silik çıkınca bırakabilirsiniz test yapmayı çatlama olmuş olur
Kymetnur babyiscoming_ evet canım maalesef pcoluyum. Hiç kendi kendime yumurtlayamıyorum. Bu ay tedavi oldum. Çatlatma iğnesi yaptırdım. Bakalım sonucu bekliyorum. Ama yorucu bir durum şu pco gerçekten
babyiscoming_ Kymetnur geçmiş olsun canım benim. İnşallah kolaylıkla hedeflerimize kavuşuruz. Bende pcos yok ama bu ay clife kapsül kullandım. Bakalım hayırlısı olur inşallah. Sende bir araştır istersen yumurtlamayı kolaylaştıran regli düzenliyen bir takviye
Kymetnur babyiscoming_ 3 ay kullandım canım onu da ama maalesef fayda göremedim. Benim yumurtalarım çok dirençli. Hapla o kadar zor büyüyor ki. 2 negatif aşılamam var onlarda hep tüp bebek iğneleriyle büyüttük ama nasip değilmiş. Rabbimin vardır bir bildiği
Kymetnur babyiscoming_ pco yoksa inan işin kolay. Rabbim yardımcın olsun. İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥰❤️