Meneksedemir Arkadaşlar trendyoldan bebek bezı aldım 2 ve 3 üaldım kullanmaya basladınızmı kalıplatı küçük dedıler yorumlardada öyle yazıyordu acaba 1 de alsammı
yanealakanealakaa Meneksedemir 1 numara 3-6 kilo 2 numara 4-7 kilo diye hatırlıyorum. ben 1 numarayı 160 tane falan kullanmıştım. kalıp olarak da birbirlerine çok yakınlar.
blueberyy00 Meneksedemir şöyle elimde bir haftalık 1 numara vardı onu kullandım ilk ama 1 ile iki arasında hiç fark yoktu çok hafif bol gibi bir iki hafta ama belini felan ayarladıgın için çok rahattı sonrada öyle rahat gitti zaten
e_blue_sky_a booksmom ya prima fiyat olarak harbiden yüksek ben sleppy mi molfix mi bilemedim sizce hangisi
booksmom e_blue_sky_a ben hep sleepy kullandım memnundum. İkinci bebeğimde de sleepy stokladım. Bence deneyin 🥰🙏🏻
yesilkahve Meneksedemir ilk bebeğimde direk 2 ile başlamıştım, bunda da öyle düşünüyordum ama bir numara da indirim vardı ben de bir paket alayım dedim. Sadece bir numaradan bir paket, diğer türlü hep 2-3 numara aldım. Alırsan bile çok alma bence
Dilekonurr Meneksedemir ben 1 aldım 2 aldım sonra arada çok az fark olduğunu gördüm bebiş iri doğarsa ki 4 kiloya doğru gidiyor bi kısmını kullanamıcam gibi 1 numara alcaksan bile bi paket 56 lı falan al gerisini 2 li 3 lü onları stokla
e_blue_sky_a booksmom evet biraz YouTube karşılaştırma videoları izledim. Prima dan sonra sleppy iyidir diyorlar. Hatta sleppy bio natural in yumuşaklığı çok iyiymiş