Betlllal Benim gebe kaldım kalalı akıntım var hanımlar beyaz akıntı bazen sarı oluyor korkuyorum henüz 1 aylığım sizce normal mi doktora mı gitmeliyim
Rozii Betlllal bana doktorum normal dedi benimde en başında beri var halen devam ediyor doğuma kadar devam edicek artıca bile dedi sadece rengi yeşil kokulu bir akıntı olursa ve idrar yaparken yanma ağrı doktora gitmelisin enfeksiyon olabilir o tehlikeli
gamzecgr Betlllal kokulu değilse ve kaşıntı yoksa normal gebelik boyunca dönem dönem akıntı yoğunluğu devam edicek
Gizemkly Betlllal bende de aynı cnaım şlk gebeliğimdede vardı hiiç eksik olmadı akıntım günde en az iki üç iç çamasırı değiştiriyorum
Betlllal Rozii kokusu yok ağrılı da değil yanma da yok ama geliyor sürekli zaten ben 4. Haftadayım acaba bebek yerleşme sürecinde olduğu için midir
Rozii Betlllal normal akıntı olması 9 ay boyunca devam edicek bu akıntı yerleşme ile ilgili olduğunu düşünmüyorum 7 ayımdayım halen devam ediyor gebelik hormonu ile ilgili bir durum
gamzecgr Betlllal normal canım ben günde 2 iç çamaşırı değiştiriyorum 21 haftaligiz ara ara sürekli oluyor rahim duvarına baskı oldukça geliyor
mombarbie_ Rozii benim 4.ayim bazen uzayan şekilde oluyor bende tedirgin oldum fakat koku vs yok normalmidir?
Rozii mombarbie_ koku ağrı yanma yoksa normal gayet rengi beyaz sarı hafif olabiliyor yeşil olmamalı o enfeksiyon