zeynepsg Esmer00 benim de reglim yarın kan testini bugün yaptırdım 276,6 çıktı 3-4 aydır zaten coraspirn kullanıyorum belki doktor başka bi şey verir diye yarın gideceğim yoksa ben de regliden 1 hafta sonra giderdim keseyi görmek için
nefessmommm zeynepsg bence hiç beklemeden doktora git canım nasıl önlem alınacağı ne yapılacağına doktorun karar versin.
zeynepsg Esmer00 canım bazılarında oluyormuş yerleşme kanaması deniyor ama bence doktora göstermekte fayda var ben kanamalı düşük yapınca artık her şeyden tedirgin oluyorum bi de az da olsa öyle bi risk varsa Progestan diye ilaç var düşük tehlikesine karşı hemen onu veriyorlar ne olur ne olmaz
zeynepsg Evrem333 çok teşekkür ederim canım ben de bugün verdim kan testi gebeymişim reglime de 1 gün var hemen yarın için doktora randevu aldım ben de gidip görüneyim hemen
zeynepsg G-k çok sağ ol canım panikledim ben de biraz ilk düşük olunca şu an regli tarihime bile 1 gün var yine de yarın için doktora randevu aldım buradaki arkadaşlar da tavsiye edince
zeynepsg ebrarmom08 anladım ben ilkimde düşük yapınca pıhtılaşma testi yaptırdım sonuç çıktığından beri corasprin kullanıyorum hiç aksatmamak için her gün alarm bile kuruyorum yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek